Hlavní obsah
Foto: Rimma Bondarenko, Shutterstock.com

Foto: Rimma Bondarenko, Shutterstock.com

Máme tu něco pro milovnice vaječného likéru, připravte si o něco ostřejší pravé italské bombardino.

Neuvedeno
Příprava
5 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 hrnek
  • 1 dl vaječného likéru
    3
    7
  • 4 cl mléka
    7
  • 5 cl whisky
Na ozdobení
  • 1 lžíce smetany ke šlehání
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Slijte vaječný koňak s mlékem a whiskey a vše prohřejte, ale nesvařujte! Opravdu jen ohřejte na požadovanou teplotu! Směs nalijte do hrníčku, dozdobte šlehačkou a ihned podávejte.

Související témata:

Načítám