Článek
Postup
01.
Těstoviny (zvolili jsme tagliatelle) uvařte podle návodu v hodně osolené vodě. Mezitím si připravte omáčku: ořechy nasekejte nahrubo a nasucho opražte na pánvi, aby měly výraznější chuť.
02.
V rendlíčku pomalu rozpusťte gorgonzolu, zalijte vínem a nechte projít varem. Osolte (se solí ale opatrně, gorgonzola je dost slaná) a pořádně opepřete a promíchejte s uvařenými scezenými nudlemi.
JEDNODUCHÝCH RECEPTŮ NA TĚSTOVINY NENÍ NIKDY DOST
Tip: Do těstovin můžete přidat i kousky opečeného kuřete, spařený špenát či uvařenou brokolici.
Zaujal vás recept? Vyzkoušejte špagety s omáčkou z gorgonzoly a hrušek nebo zapečené těstoviny s gorgonzolou a masovými kuličkami.