Hlavní obsah
Snacky noodles průměr Knorr (v suchém stavu)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 2 100 kJ |
Bílkoviny | 12 g |
Tuky | 22 g |
Sacharidy | 63 g |
Sůl | 5 g |
SAFA | 11 g |
Vláknina | 1 g |
Cukry | 4 g |
Tyto instantní pokrmy jsou především zdrojem energie a nepřináší mnoho prospěšných látek. Obsahují jen malé množství bílkovin a téměř žádnou vlákninu, vitaminy a minerální látky. Nevýhodou je také vysoký obsah tuku, který má většinou nevhodné složení mastných kyselin. Proto není příliš vhodné tyto výrobky pravidelně konzumovat.
Náhrada potraviny
Vhodnější je používat čerstvé suroviny, které budou mít mnohonásobně vyšší biologickou hodnotu. Ideální jsou těstoviny s libovým masem a zeleninou.
Náročnost Nízká
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama