Hlavní obsah
Barevný fazolový salát
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 630 kJ |
Bílkoviny | 5 g |
Tuky | 6 g |
Sacharidy | 18 g |
Sůl | 1,5 g |
SAFA | 1,2 g |
Vláknina | 1,5 g |
Cukry | 4,5 g |
Ingredience: 65 g uvařených bílých a tmavých fazolí, 12 g cibule, 8 g žluté papriky, 7 g červené papriky, 2 g citronu, 5 g oleje, cukr, sůl, pepř mletý Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát je zdrojem bílkovin a řady cenných látek (vlákniny, vitaminů, minerálních látek), obsažený tuk má příznivé složení a glykemický index pokrmu je nízký.
Náhrada potraviny
V kombinaci s celozrnným pečivem můžete tento salát zařadit do jídelníčku.
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama