Hlavní obsah
Natura Bramborová kaše v prášku (v suchém stavu)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 457 kJ |
Bílkoviny | 8,3 g |
Tuky | 0,6 g |
Sacharidy | 76,2 g |
Sůl | 0,33 g |
SAFA | 0,3 g |
Vláknina | 3 g |
Cukry | 1,5 g |
Bramborová kaše je poměrně vhodnou přílohou, pokud do ní nepřidáváme máslo a použijeme nízkotučné nebo polotučné mléko. Nevýhodou je však poměrně vysoký glykemický index. Občas můžete využít i kaši v prášku, vhodnější je však připravit si kaši doma.
Náhrada potraviny
Vhodnější je připravit si bramborovu kaši doma z brambor, bude tak mít více prospěšných látek (vitaminů, vlákniny), žádné přídatné látky a nižší glykemický index. Pokud při přípravě použijete nízkotučné nebo polotučné mléko a nepřidáte máslo, bude tak mít i minimální obsah tuku a nižší energetickou hodnotu. Ještě vhodnější jsou vařené brambory, které mají nižší glykemický index. Při redukci hmotnosti nahraďte část přílohy zeleninou.
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama