Hlavní obsah
Babiččiny Bramborové knedlíky v prášku (v suchém stavu)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 412 kJ |
Bílkoviny | 8,9 g |
Tuky | 0,6 g |
Sacharidy | 72,8 g |
Sůl | 1,9 g |
SAFA | 0,1 g |
Vláknina | 3 g |
Cukry | 0,7 g |
Směs je složena z pšeničné mouky, sušené bramborové kaše a přídatných látek, je proto především zdrojem energie a neobsahuje významné množství prospěšných látek. Nevýhodou je také vyšší glykemický index.
Náhrada potraviny
Výjimečně můžete tento pokrm zařadit do jídelníčku, výhodnější je však udělat si vlastní těsto z brambor. Bude obsahovat více prospěšných látek (vlákniny, vitaminů), žádné látky přídatné a bude mít nižší glykemický index. Ještě vhodnější alternativou jsou vařené brambory, rýže natural nebo celozrnné těstoviny. Při redukci hmotnosti nahraďte část přílohy zeleninou.
Náročnost Střední
Postranní panel
Reklama
Reklama