Hlavní obsah
Babiččiny Bramborové knedlíky v prášku (v suchém stavu)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 1 412 kJ |
Bílkoviny | 8,9 g |
Tuky | 0,6 g |
Sacharidy | 72,8 g |
Sůl | 1,9 g |
SAFA | 0,1 g |
Vláknina | 3 g |
Cukry | 0,7 g |
Směs je složena z pšeničné mouky, sušené bramborové kaše a přídatných látek, je proto především zdrojem energie a neobsahuje významné množství prospěšných látek. Nevýhodou je také vyšší glykemický index.
Náhrada potraviny
Výjimečně můžete tento pokrm zařadit do jídelníčku, výhodnější je však udělat si vlastní těsto z brambor. Bude obsahovat více prospěšných látek (vlákniny, vitaminů), žádné látky přídatné a bude mít nižší glykemický index. Ještě vhodnější alternativou jsou vařené brambory, rýže natural nebo celozrnné těstoviny. Při redukci hmotnosti nahraďte část přílohy zeleninou.
Náročnost Střední
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama