Hlavní obsah
Fazole mexicana Bon menu Bonduelle
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 450 kJ |
Bílkoviny | 4 g |
Tuky | 2,8 g |
Sacharidy | 14,7 g |
Sůl | 1,1 g |
SAFA | 0,3 g |
Vláknina | 3,5 g |
Cukry | 6,6 g |
Jedná se o směs fazolí a kukuřice v omáčce z vody, rajského protlaku, cukru, slunečnicového oleje, soli a dalších přísad. Luštěniny jsou dobrým zdrojem bílkovin, vitaminů (zejména skupiny B) a vlákniny. Výhodou je také nízký glykemický index. Díky rajské omáčce a kukuřici obsahuje tento výrobek mírně vyšší množství cukru, energetická hodnota je však přijatelná, v přiměřeném množství je tedy vhodné ho zařazovat do jídelníčku. Výhodou sterilovaných fazolí je velmi rychlá příprava.
Náhrada potraviny
Fazole je vhodné zařazovat do jídelníčku, při redukci hmotnosti nekonzumujte velké množství a část nahraďte zeleninou. Fazole můžete nahradit jinými luštěninami, které mají velmi podobné složení.
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama