Hlavní obsah
Acerola
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 130 kJ |
Bílkoviny | 0 g |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 8 g |
Sůl | 0,02 g |
SAFA | 0 g |
Vláknina | 1 g |
Cukry | 4,8 g |
Jedná se o tropické ovoce podobné třešním. Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Acerola je velmi bohatým zdrojem vitaminu C a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Obsahuje poměrně málo cukru a má nižší energetickou hodnotu, můžete ji proto pro zpestření jídelníčku občas konzumovat.
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama