Hlavní obsah
Termix Milko
| Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
|---|---|
| Energie | 530 kJ |
| Bílkoviny | 6 g |
| Tuky | 4,2 g |
| Sacharidy | 15,5 g |
| Sůl | 0,1 g |
| SAFA | 2,6 g |
| Vláknina | 0,5 g |
| Cukry | 14 g |
Jedná se o tvarohový dezert s příchutí jahody, vanilky či kakaa. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje poměrně přijatelné množství tuku, má však vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.
Náhrada potraviny
Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce nebo kakaa.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama






