Hlavní obsah
Srnčí hřbet (syrový bez kosti)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 400 kJ |
Bílkoviny | 20 g |
Tuky | 2 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,18 g |
SAFA | 0,6 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u srnčího hřbetu je obecně poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).
Náhrada potraviny
Srnčí hřbet můžete občas zařadit do jídelníčku, nahradit ho můžete běžnějšími libovými druhy masa, například vepřovou pečení.
Náročnost Nízká
Náročnost Nízká
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama