Hlavní obsah
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 430 kJ |
Bílkoviny | 23 g |
Tuky | 1 g |
Sacharidy | 0 g |
Sůl | 0,13 g |
SAFA | 0,45 g |
Vláknina | 0 g |
Cukry | 0 g |
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku je u kuřecích prsou, pokud odstraníte kůži, velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). Díky obsahu kvalitních bílkovin a velmi nízkému obsahu tuku je vhodné kuřecí prsa zařazovat do jídelníčku i při redukční dietě.
Náhrada potraviny
Kuřecí prsa můžete nahradit krůtími prsy, která mají podobné složení.
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama