Hlavní obsah
Fazole kari Bon menu Bonduelle
Nutriční hodnoty na 100 g/ml | |
---|---|
Energie | 464 kJ |
Bílkoviny | 4,2 g |
Tuky | 3 g |
Sacharidy | 14,7 g |
Sůl | 0,65 g |
SAFA | 0,4 g |
Vláknina | 4 g |
Cukry | 6,3 g |
Jedná se o fazole v omáčce z vody, rajského protlaku, cukru, slunečnicového oleje, soli a dalších přísad. Luštěniny jsou dobrým zdrojem bílkovin, vitaminů (zejména skupiny B) a vlákniny. Výhodou je také nízký glykemický index. Díky rajské omáčce obsahuje tento výrobek mírně vyšší množství cukru a tuku, energetická hodnota je však přijatelná, v přiměřeném množství je tedy vhodné ho zařazovat do jídelníčku. Výhodou sterilovaných fazolí je velmi rychlá příprava.
Náhrada potraviny
Fazole je vhodné zařazovat do jídelníčku, při redukci hmotnosti nekonzumujte velké množství a část nahraďte zeleninou. Fazole můžete nahradit jinými luštěninami, které mají velmi podobné složení.
Náročnost Nízká
Náročnost Střední
Načítám
Postranní panel
Reklama
Reklama