Hlavní obsah
Náročnost Střední
Náročnost Střední
NačítámPostranní panel
Reklama
Reklama
Potravina A-Z | EH (kJ) | B (g) | Tuky (g) | Sach (g) | Sůl (g) | SAFA (g) | V (g) | C (g) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bílek (sušený) | 1 500 | 78 | 0,4 | 9 | 2,8 | 0,1 | 0 | 3,2 |
Bílek (syrový) | 205 | 10,9 | 0,2 | 1 | 0,41 | 0,07 | 0 | 0,47 |
IQejce (vejce s vysokým obsahem jódu a selenu) | 618 | 12,1 | 10,5 | 0,9 | 0,8 | 3,1 | 0 | 0,4 |
Vaječná melanž | 610 | 12,5 | 10 | 1,5 | 0,3 | 3,5 | 0 | 0,3 |
Vejce celé (sušené) | 2 170 | 49 | 30 | 13 | 1,23 | 8,1 | 0 | 1,4 |
Vejce celé (syrové) | 590 | 12,6 | 9,5 | 1 | 0,3 | 3 | 0 | 0,4 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 630 | 12,6 | 10,6 | 1,1 | 0,3 | 3,71 | 0 | 0,74 |
Žloutek (sušený) | 2 680 | 33 | 55 | 4,2 | 3,1 | 14,9 | 0 | 0,8 |
Žloutek (syrový) | 1 220 | 15 | 25 | 2 | 0,14 | 6,7 | 0 | 0,3 |
Reklama
Reklama
Reklama