Článek
Sezona rebarbory je poměrně krátká, proto raději moc dlouho neotálejte a pusťte se s námi do pečení! Tato načervenalá zelenina je příjemně nakyslá a osvěží tak každý sladký moučník.
Aby se vám lépe pracovalo, přichystejte si následující ingredience. Na těsto: hrnek hladké mouky, lžičku krupicového cukru, ¼ lžičky soli, 6 lžic másla a 4 lžíce vody. Do náplně pak budete potřebovat ½ hrnku mletých mandlí, 4 lžíce mascarpone, 2 lžíce medu, 3–4 stonky rebarbory, 2 lžíce krupicového cukru, lžíci hladké mouky, 1 vajíčko, 3 lžíce jahodového džemu a 2 lžíce vody. Zbytek vám prozradíme ve videu!
Máte nějaký oblíbený recept s rebarborou? Podělte se o něj s ostatními čtenáři!