Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.
Čerstvý hrášek, ředkvičky, krémový sýr s našlehaným máslem a parmazán nejlépe vynikne na opečené bagetě. Koprem nešetřete!
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 4 152,85 kJ |
Bílkoviny | 44,78 g |
Tuky | 85,71 g |
Sacharidy | 12,43 g |
Sůl | 3,83 g |
SAFA | 50,13 g |
Vláknina | 2,37 g |
Cukry | 9,9 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama