Hlavní obsah

Vítězství Anety Vignerové: Získala zpět lásku, vzdala se alkoholu a zatočila s traumaty z dětství

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Poslední dny tráví Aneta Vignerová s manželem Petrem Kolečkem v New Yorku, který je pro modelku srdeční záležitostí. Právě zde totiž začala svou kariéru. Ve městě za velkou louží si srovnala priority a prozradila i mnohé ze svého soukromí.

Článek

Poslední dobou se zdá, že Aneta Vignerová září štěstím. Ty tam jsou její eskapády s manželem, bujaré večírky i nevyřčená tajemství, která ji dlouhou dobu tížila. A to se zdálo, že modelka bude jednou provždy spojována hlavně s milostným trojúhelníkem, v němž se nechtěně ocitla. Co všechno změnilo její pohled na svět, co utvářelo její osobnost a jaký je její recept na spokojené manželství?

Milovaný i proklínaný New York

Snad všichni odborníci na milostné vztahy se shodují, že ke spokojenému partnerství je zapotřebí hlavně společně strávený čas. A to i v případě, že máte děti. K srdci si to vzala i Aneta, která má se scenáristou Petrem Kolečkem čtyřletého syna, ale do New Yorku odcestovali sami. Tohle město miluje, právě zde se datují začátky její kariéry. Poprvé ho navštívila v 15 letech, kdy měla hodně špatnou angličtinu a přinášelo jí to prý jen stres. Aby mohla v roce 2009 vyhrát Miss České republiky musela ale získat potřebné zkušenosti. A to se stalo právě za velkou louží. Dnes, o více než 20 let později, už si místní energii užívá.

Seriál Iveta

Město navštívili manželé kvůli propagaci seriálu Iveta, ke kterému napsal Kolečko scénář. Příběh o drzé holce z východního Slovenska, která se chce stát modelkou, ale není tak docela jen jeho počin. Na svém instagramu Aneta prozradila: „Několik dní jsem Peťovi vykládala svůj příběh. Rodina, modeling, miss… byla to moje terapie, seděl s údivem a už tehdy věděl, že bude mít Iveta úspěch. Odhodila jsem masky, mnohdy jsem hodně plakala, ale Ivetě jsem odevzdala jak to zlé, za ty roky v sobě mučené, tak ty nezapomenutelné zážitky plné lásky a naděje, takže Ivetko má, bojuj.“ Kromě toho, že v New Yorku plní manželé pracovní povinnosti, mají čas užívat si i jeden druhého.

Abstinence jako lék na všechno

Asi mají všichni ještě v živé paměti chvíle, kdy si Aneta procházela s Petrem Kolečkem těžkým obdobím. Vyplavalo totiž na povrch, že zároveň chodí s Denisou Nesvačilovou. Jako mávnutím kouzelného proutku se ale najednou Aneta s Kolečkem místo definitivního konce vztahu loni v březnu vzali. „Věřím, že tady zvítězila láska nad vším ostatním. Pro urovnání priorit je někdy důležité, aby se podobné takové hrůzy staly, aby si to člověk uvědomil a ten vztah upevnil,“ prozradila Aneta pro iDnes.cz. Práce na jejich vztahu ale nasazením prstýnku ani zdaleka neskončila.

Jak modelka nedávno prozradila, pomohlo i to, že se vzdala alkoholu. „Už je to nějakou dobu, co nepiju. Nevidím v tom problém,“ svěřila se pro Super.cz. Alkohol byl dlouhou dobu nedílnou součástí jejího života. Ne že by mu zcela propadla, ale sklenku si neodřekla. Tomu už je ale prý konec, a jak na sociálních sítích modelka prozradila, jejímu vztahu s Petrem to jen prospělo.

Všechno zlé je pro něco dobré

Aneta to neměla jednoduché. Když pomineme eskapády z jejího milostného života a těžké začátky, určitě na ní zanechal stopy i tatínek alkoholik. Všechno zlé je ale k něčemu dobré a ze všeho si Aneta vzala to potřebné a je silnější než kdy dřív.

Načítám