Hlavní obsah

VIP veselky na spadnutí. Zasnoubená je Lady Gaga a svatbu chystá nejspíš i Justin Theroux

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Léto je sice za námi a s ním i tradiční svatební horečka, přesto se dá čekat, že minimálně ve světě slavných se k pár svatbám ještě schyluje. Láska je láska a zpečetit ji obřadem lze kdykoli. Tohle jsou slavné páry, které se zasnoubily, a brzy je čeká veselka. Kdo si tedy nejspíš v brzké době slíbí věrnost v dobrém i zlém, dokud je smrt nerozdělí?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Zásnuby sice nejsou stoprocentní zárukou, že se ti dva nakonec skutečně vezmou, koneckonců je dost VIP párů, které zásnuby po čase zrušily. Přesto je to určitý příslib, který většinou přece jen končí svatbou. Jak to dopadne u těchto celebrit, těžko říct, každopádně veselka je tu na spadnutí.

Lady Gaga a Michael Polansky

S americkým miliardářem Michaelem Polanskym randí Lady Gaga už čtyři roky, ale nyní to vypadá, že se rozhodli posunout o level výš. Že se zasnoubili, prasklo během letní olympiády v Paříži, na jejímž zahájení zpěvačka vystupovala. Francouzský premiér Gabriel Attal totiž zveřejnil video, na němž Lady Gaga za její vystoupení děkoval a ona mu na něm představila Michaela Polanskyho, kterého ovšem neuvedla jako přítele, ale jako snoubence.

V případě Lady Gaga by se tak chtělo říct „do třetice všeho dobrého“, protože tohle už je její třetí pokus skončit u oltáře. Zasnoubená byla již dvakrát (s hercem Taylorem Kinneym a pak s lovcem talentů Christianem Carinem), nicméně vždy to nakonec skončilo rozchodem. Tak snad to teď zpěvačce konečně vyjde…

Emma Roberts a Cody John

Vypadá to, že rodinu slavné herečky Julie Roberts čeká veselá událost. Její neteř a také herečka Emma Roberts se totiž v létě zasnoubila se svým přítelem a hereckým kolegou Codym Johnem, s nímž randí dva roky. Své zasnoubení oznámili prostřednictvím sociálních sítí, kde Roberts zveřejnila jejich společnou fotku a především svou ruku, kterou zdobí nepřehlédnutelný prsten. Její komentář pod snímkem pak nenechal nikoho na pochybách: „Oznamuju vám to dřív, než to moje máma řekne úplně všem,“ napsala herečka.

Bella Thorne a Mark Emms

Americká herečka Bella Thorne byla ve svých šestadvaceti zasnoubená několikrát, ale nikdy to nedopadlo. Naposledy jí asi před rokem navlékl zásnubní prsten její současný přítel – o 19 let starší podnikatel a producent Mark Emms. Učinil tak asi rok a půl poté, co to samé udělal hereččin ex.

Na sítích si z ní lidé sice začali trochu utahovat a objevily se vtipy ve smyslu, že zásnubní prsteny sbírá Thorne jako pokémony, ale ona si z toho nic nedělá. A vzhledem k tomu, že od jejich zasnoubení uplynul už víc jak rok, jedno je jisté – buď je veselka opravdu na spadnutí, nebo někde něco drhne.

Katie Price a JJ Slater

Mediální osobnost Katie Price nepřestává své fanoušky udivovat. Je zadlužená až po uši, nedávno podstoupila svůj šestý facelift a její tvář tu její původní už snad ani nepřipomíná a teď to vypadá, že se u ní chystá svatba.

V létě si totiž pozorní fanoušci všimli, že její ruku zdobí výrazný zásnubní prsten, navíc byla v srpnu spatřena v obchodě se svatebními šaty. A tak šuškanda o tom, že si nejspíš brzy vezme svého přítele JJ Slatera, který se proslavil v britské reality show Svatba na první pohled, jede na plno. Ti dva spolu sice randí jen něco málo přes půl roku, ale vypadá to na velkou lásku. I když zrovna u Katie Price těžko říct, pětinásobná matka byla totiž zasnoubená již osmkrát, tohle je tedy její devátý pokus.

Justin Theroux a Nicole Brydon Bloom

Herec Justin Theroux roky plnil stránky magazínů díky svému manželství s hvězdnou Jennifer Aniston, které skončilo rozvodem v roce 2018.

Theroux už ale víc jak rok randí s o 23 let mladší Nicole Brydon Bloom a v létě na filmovém festivalu v Benátkách se mladá kráska ukázala nejen po boku Therouxe, ale především s nádherným diamantovým zásnubním prstenem na ruce. Okamžitě se samozřejmě objevily spekulace, zda se tady opravdu chystá veselka, a vypadá to, že ano.

Sophie Turner a Peregrin Pearson

Hvězda ikonického seriálu Hra o trůny má sice za sebou milostné zklamání, zhruba před rokem a půl se rozvedla s muzikantem a zpěvákem Joem Jonasem, s nímž má dceru Delphine (narodila se v roce 2020), ale ve štěstí jí to nebrání. Už v lednu Sophie Turner představila světu svou novou lásku – bohatého britského aristokrata Peregrina Pearsona. A vypadá to na vážný vztah, protože už pár měsíců ruku krásné herečky zdobí zásnubní prsten.

Načítám