Hlavní obsah

VIP na Wimbledonu: Dnes konečně princezna Kate, Krejčíková slavila s Janou Paulovou i zpěvačkou Pink!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Letošní víkend žije tenisem a triumfálním vítězstvím Krejčíkové a Siniakové. Wimbledon má i mužského šampiona a trofej mu předala princezna Kate. Kdo další ze slavných osobností si nenechal prestižní tenisové klání uniknout?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

V hledišti jednoho ze čtyř tenisových grandslamů se to vždy hemží slavnými hosty. Tom Cruise, Kate Beckinsale, Hugh Jackman, Margot Robbie a na posledním finálovém zápase dvouhry žen nechyběla ani česká herečka Jana Paulová. Dnes se také ukázala princezna Kate – předala ikonickou mísu do rukou Španěla Carlose Alcaraze, který obhájil loňský titul.

„Je skvělé být zpátky!“ napsala princezna Kate na instagramový účet. Když kliknete na bílou šipku, uvidíte, že se s členkami královské rodiny setkala po včerejším vítězství i Barbora Krejčíková:

Wimbledonské hrdinky

Včerejší den se nesl v duchu tenisového triumfu dvou Češek - Barbory Krejčíkové, která zvítězila nad Italkou Jasmine Paolini, a Kateřiny Siniakové, která zvítězila v ženské čtyřhře po boku Američanky Taylor Townsend. Vítěznou mísu ženám většinou předává princezna Kate, jakožto patronka wimbledonského tenisového klubu, tradici převzala po Alžbětě II. v roce 2016. Kvůli léčbě rakoviny, kterou nyní podstupuje, zřejmě šetří síly a tentokrát si vybrala pouze mužské tenisové finále. Na wimbledonské kurty ji dnes doprovodila princezna Charlotte a sestra Pippa Middleton. Jde teprve o druhou veřejnou společenskou událost, které se Kate zúčastnila. Možná se divíte, proč není po jejím boku William - ten zase jakožto prezident fotbalové asociace odjel fandit do Německa na mistrovství Evropy ve fotbale, kde se dnes večer utká Anglie se Španělskem.

VIP kamarádky Krejčíkové

Pokud jste bedlivě sledovali včerejší přímý přenos tenisového finále, možná jste v publiku kromě Toma Cruise zahlédli i herečku Janu Paulovou. Ta ale nebyla v hledišti náhodou - s Barborou jsou totiž už pár let kamarádky.

Jana Paulová, jakožto vášnivá fanynka tenisu, gratulovala v roce 2021 Barboře k vítězství na French Open. Poté ji pozvala do divadla, když potřebovala tenistka během rekonvalescence rozveselit… a přátelství bylo na světě. „Já jsem byla vždycky její nadšená fanynka a ona chodila na mě do divadla. Napsala jsem jí po nějakém úspěšném zápase a ona mi odpověděla. Pozvala jsem ji do divadla a po představení jsme si povídaly a povídaly. O ní, o mně – a vzniklo z toho krásné přátelství. Je v Čechách málo, ale chvilku si na sebe najdeme, jak jen to jde,“ řekla Jana Paulová pro Blesk.

Mezi gratulanty Barbory byla včera i světoznámá zpěvačka Pink. „Příště musíš přijít do mého boxu,“ zvala Barbora zpěvačku. Na euforický moment po včerejším finále se podívejte ve videu na instagramu:

Načítám