Hlavní obsah

Veselka v Las Vegas: Barbora Mottlová a finalista soutěže Muž roku do toho praštili

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

I když jsou spolu Barbora Mottlová s fitness trenérem Davidem Plevou ani ne dva roky, vztahem jsou si natolik jistí, že si řekli „Ano!“ Místo pro svatbu si zvolili skutečně neotřelé - Las Vegas.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Sličná blondýnka Barbora Mottlová sklízí úspěch jako herečka, zpěvačka i jako příležitostná modelka. Ani jedno jí ale nejde tolik jako influencerství. Na instagramu sdílí všechny pikantnosti ze svého života. Fanouškům proto neuniklo ani to, že před dvěma týdny, těsně po rozlučce se svobodou, zamířila se snoubencem Davidem Plevou za velkou louži na cestu po Americe. Snad všichni její sledující bedlivě očekávali, co všechno jejich cesta přinese. Dnes se konečně dočkali a jak vidno, z výletu se stala i svatební cesta.

Dalo se očekávat, že právě tam si řeknou i své „Ano!“ Mnohé ale napadlo, že by to přece bez přítomnosti svých nejbližších neudělali. Pro oba se jedná o první svatbu.

Nakonec se tak ale přece jen stalo, playmate se na instagramu dnes pochlubila, že se stala vdanou paní ve městě hříchu Las Vegas. Co zatím není jasné, je příjmení Barbory. Do hashtagu k fotce dala totiž obě varianty: Mottlovi i Plevovi. Dost možná tak herečka navážet na řadu svých kolegyň a ponechá si obě dvě.

Začátek jejich vztahu a předešlé vztahy

Barbora neměla o muže nikdy nouzi a vždy si vybírala vyložené krasavce s namakanou postavou. V roce 2020, kdy podruhé pózovala pro časopis Playboy (poprvé to bylo se souhlasem maminky v jejích sedmnácti letech), chodila s bývalým účastníkem reality show Survivor, fitness trenérem Josefem Kůrkou. Po jejich rozchodu skočila lovit do stejné řeky. Jejím vyvoleným se stal trenér a finalista soutěže Muž roku David Pleva. I když je dělí osmiletý věkový rozdíl, vztah jim vydržel! Barbora se kvůli tomuto krasavci dokonce přestěhovala z Prahy do Teplic. Byla jen otázka času, kdy svůj vztah zpečetí i jinak než jen společným bydlením. Teď už chybí jen potomek…

Načítám