Hlavní obsah

Štvanice na Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Zpěvačka s paparazzi v zádech téměř zuří

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Je to naprostá štvanice. Poslední zhruba měsíc sledují paparazzi Jennifer Lopez a Bena Afflecka v podstatě na každém kroku. Není den, aby magazíny neplnily titulky o tom, kdo z nich měl, či neměl na prstu snubák, kdo co z nich dělal, zda byli, či nebyli spolu, jak se tvářili. A pod palbou jsou samozřejmě i jejich blízcí. Ať už jsou spekulace o jejich blížícím se rozvodu pravdivé, či ne, tohle musí být peklo.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Začalo to zhruba v polovině května, kdy magazín In Touch přišel s informací (i když spekulativního charakteru), že Jennifer LopezBen Affleck prožívají manželskou krizi a vše nejspíš směřuje k rozvodu. Řada týdnů, kdy se spolu nikde neobjevili (i na Met Gala vyrazila Jlo sama), k tomu prodej jejich domu a Affleck, co bydlí sám v pronajatém domě v kalifornském Brentwoodu – to byly hlavní indicie, které naznačovaly, že ani ne po dvou letech je téhle znovuobnovené lásce konec.

Ale jejich zaryté mlčení, kterým si chtěl VIP pár zajistit klid, vyvolalo pravý opak. Od té chvíle se paparazzi od nich i jejich blízkých v podstatě nehnuli a média plní další a další spekulativní články. A ačkoli podle některých se oba snaží krizi pomocí terapií a manželských poradců ustát, je jasné, že novináři v zádech jim asi moc nepomáhají.

Bez fotografů ani na krok

Jen za posledních pár dnů fotografové zachytili JLo, jak si vyrazila na oběd s Affleckovou dcerou Violet, jak si v Beverly Hills kupovala kosmetiku, jak šla na večeři do restaurace, a to bez svého muže… Na školní akci Affleckova syna sice přijeli oba, ale každý zvlášť. V hledáčku je samozřejmě i Affleck, kterému paparazzi obléhají jeho nově pronajatý dům, fotí ho, kamkoli jede, a pak se řeší, zda se tvářil utrápeně nebo jen unaveně, a zda náhodou opět nepije. To by totiž v případě herce, který v minulosti překonal závislost na alkoholu, byl velký problém.

Pod drobnohledem jsou ale i jejich blízcí, v médiích se už objevily snímky, na nichž se objímá Affleckova matka s jeho exmanželkou a matkou jeho dětí Jennifer Garner, jak Affleck se svými dětmi v restauraci hraje karty a podobně.

Otrávení a protivní… Divíte se?

Jak to mezi JLo a Affleckem doopravdy je, se ale nejspíš z paparazzi fotek nedozvíme, pravdu znají jen oni dva a na nich je, kdy prolomí mlčení. Podle některých spekulací mají v plánu svůj rozchod oficiálně oznámit až ve chvíli, kdy budou hotové veškeré právní záležitosti, veškeré jejich dohody o majetkovém vyrovnání a podobně. Podle jiných ale stále rozvod není úplně jistý, ještě je tu šance na to, že nakonec spolu zůstanou.

Nejspíš se u nich ale něco opravdu děje, a když máte trápení, moc se asi neusmíváte. Za jejich mračení a podrážděnost, které si novináři nyní všímají, nejspíš nebudou jen jejich případné partnerské problémy. Třeba před čtyřmi dny novináři pronásledovali Lopez v Los Angeles, když vyrazila na nákupy se svou dcerou Emme. Příjemná na ně JLo nebyla, rozhodně se neusmívala, naopak je velmi důrazně žádala o to, aby ji nechali být. Ale divíte se jí?

Z téhle štvanice musí být oba dva bez ohledu na to, jak to mezi nimi je, vyčerpaní. A skoro se nabízí otázka, zda by snad nebylo lepší jít s pravdou ven, jestli by ten hon na ně alespoň trochu neustal.

Tihle dva patří k nejsledovanějším hollywoodským párům a není se čemu divit. Znají se přes dvacet let a mají toho hodně za sebou. JLo a Ben Affleck 20 let od rozchodu. Tohle je příběh jejich velké lásky, jejich tehdy a teď

Načítám