Hlavní obsah

Slavní v plavkách. Titěrné podle Salmy Hayek nebo cudné jako Eva Longoria?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Léto je tady a prázdniny na spadnutí. A ať už vás čeká dovolená v přímořském letovisku, nebo u českého rybníku, bez plavek se nejspíš neobejdete. Jaké vybrat? Můžete se zkusit inspirovat slavnými dámami a kousky, které nosí. Slušet budou určitě i vám.

Článek

Dvoudílné, nebo vcelku? To je samozřejmě základní otázka, když jde o výběr plavek, ale rozhodně to tím nekončí. Jde i o střih, barevné provedení a podobně. Máme pro vás pět tipů plavek, které vynesly slavné dámy, ale které jistě unosíme i my, obyčejné smrtelnice. Které si vyberete?

Jamie Chung - vcelku s odhaleným ramenem

Plavky vcelku jsou praktické a odhalené rameno jim dodá šmrnc. Jedny takové vlastní americká herečka Jamie Chung a nutno dodat, že jí opravdu sluší.

Jestli milujete plavky vcelku, nebo prostě nerady odhalujete partii bříška, ale zároveň chcete něco víc než jen klasiku, je tohle volba vyloženě pro vás. Tohoto střihu se nemusí bát ani majitelky bujnějšího poprsí. Na rozdíl od těch zcela bez ramínek tady nehrozí, že by vaše vnady nezůstaly tam, kde je chcete mít. Třeba i při vodních hrátkách s dětmi nebo jízdě na toboganu. Trojbarevná varianta Jamie Chung se nám moc líbí, ale vybírat můžete i z mnohem pestřejší nabídky.

Bella Cicero – Bílá klasika

Černé plavky jsou naprostá klasika, ale ty bílé jakbysmet. Právě na ně vsadila modelka a  hvězda reality show Made in Chelsey: Sydney Bella Cicero a chyba to určitě nebyla.

Bílé plavky, ať už dvoudílné nebo vcelku, na plážích všeho druhu určitě vidět chceme. Jejich krása tkví v jednoduchosti a snadné kombinovatelnosti s doplňky, ale samozřejmě mají i svá úskalí. Za prvé, svůj účel splní až ve chvíli, když je vaše kůže buď přirozeně tmavší, nebo když už má za sebou nějaký čas na sluníčku a je opálená. Bílé plavky prostě nevytahujte z kufru hned první den dovolené, nechte si je až na okamžik, kdy chytnete bronz.

Dalším úskalím je riziko, že jakmile se namočí, budou prosvítat. Pokud tedy nepatříte k ženám, které rády malinko provokují, důkladně si při výběru plavek zkontrolujte kvalitu materiálu, z něhož jsou. Ty bílé by měly být z pevnějšího a hutnějšího materiálu, případně mohou být podšité, pak se není čeho bát.

Kylie Jenner – jen ať se to blýská

Holky z klanu Jenner-Kardashianů si na módu a hlavně na plavky dost potrpí. Koneckonců svoji kolekci plavek navrhuje Kim Kardashian, Khloé Kardashian se plavkové módě věnuje od roku 2020 a i Kendall Jenner nedávno představila svoje vlastní kousky (navíc u toho byla skoro nahá).

Takže nikoho nepřekvapí, že plavky navrhuje i Kylie Jenner, a to pod názvem Kylie Swim.

A ať už oblékne svoje plavky, či plavky od konkurence, bývá to trefa do černého. V tomto případě navíc do pořádně blýskavého, což je další trend, s nímž u vody neuděláte chybu. K létu přeci hravost, lesk a třpyt patří, tak proč si nepořídit kousek, s nímž doslova zazáříte?

Salma Hayek – barevné a titěrné

Herečka se v sedmapadesáti letech pyšní pěknou postavou. A protože na ní příroda v oblasti hrudníku nešetřila, není divu, že Salma Hayek je milovnice naprosto klasických a poměrně úsporných bikin.

Tenhle typ plavek je klasika, která asi nikdy nevyjde z módy. Rozhodně se nebojte nejen titěrného střihu, ale ani divokých barev. Kdy jindy je vynést, než v létě? Pozor jen na jednu věc, jste-li podobně obdařené jako herečka, hlídejte si bedlivě horní díl. Stačí jedna větší vlna, skok do vody, nedej bože tobogan, a ukážete víc, než máte v plánu.

Eva Longoria – vcelku a s rukávy

Plavky vcelku a s dlouhým rukávem se vám mohou zdát podivnou volbou, ale rozhodně jsou situace, kdy se hodí víc než třeba bikiny.

Šnorchlování, den strávený na lodi pádlováním, jízda na paddelboardu – to jsou situace, kdy se člověk snadno spálí, a právě ruce a ramena jsou dost ohroženými partiemi. Když víte, že budete hodně v pohybu a rozhodně nebudete mít čas se pravidelně mazat, stojí jejich pořízení minimálně za úvahu. Navíc Eva Longoria je jasným důkazem toho, že i tenhle typ plavek je slušivý a sexy.

Načítám