Hlavní obsah

Slavní na dovolené: Ornella na horách, Leoš na chalupě a Agáta chce kupovat apartmán v Albánii

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Léto si plnými doušky užívají i tuzemské celebrity. Zatímco někomu ke štěstí stačí české luhy a háje, jiný vyrazil za sluníčkem za hranice. Sociální sítě jsou k prasknutí nabité fotkami a videi z dovolených.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Pro české celebrity je léto okurková sezona. Nenatáčí se, rádia i divadla mají prázdninovou pauzu a každý se snaží nabrat síly na nové projekty na podzim. Zatímco někteří tráví čas s dětmi, jiní využili možnosti hlídání a vyrazili dobít baterky bez nich. Kdo kam zamířil?

Ornella Koktová

Influencerka a podnikatelka Ornella Koktová před časem sklidila kritiku, že vyrazila na krátkou dovolenou na italský ostrov Capri jen v doprovodu kamarádky. Manžela Josefa Koktu nechala s dětmi samotného. Jak se ale ukazuje, rodina měla všechno dobře promyšlené a nyní si užívají společný čas ve slovenských Tatrách, konkrétně na Štrbském plese.

Foto: Ornella Koktová, Instagram

Ornella si užívá s manželem Pepou a jejich třemi dětmi krásy SlovenskaFoto: Ornella Koktová, Instagram

Agáta Hanychová

I modelce a influencerce Agátě Hanychové se podařilo vyrazit s manželem Miroslavem Dopitou a se všemi třemi dětmi za hranice. Což dlouho vypadalo jako nesplnitelný plán, protože otec její nejmladší dcery Mii Jaromír Soukup údajně dělal problémy. Všechno ale dobře dopadlo a početná rodinka si užívá sluníčka v Albánii. Tato cesta sice vznikla dost možná díky spolupráci, ale Agátu to tam tak nadchlo, že uvažuje i o koupi apartmánu v této destinaci.

Leoš Mareš

Za celý rok procestoval Leoš Mareš s dcerou Alex i manželkou Monikou hodně zahraničních míst. Dalo se tak předpokládat, že léto stráví na své chalupě v jižních Čechách. Na svůj instagram dává pravidelně fotky a videa z toho, jak se mu podařilo skloubit jeho zálibu ve fotbale s časem spojeným s rodinou. Na každý zápas Eura 2024, které v neděli končí, zamíří do místní hospůdky. Své dojmy pak sdílí s dalšími chalupáři. Pivo a zelená u toho pochopitelně nemůžou chybět. Vzhledem k tomu, že ranní show, kterou už více než dvě dekády uvádí, startuje až v září, dá se předpokládat, že rodinka co nevidět zamíří ještě do nějaké luxusní destinace.

Martina Pártlová a Veronika Arichteva

Není to tak dlouho, co se zpěvačka Martina Pártlová a herečka Veronika Arichteva vrátily z dovolené v Saint-Tropez. Vyrazily tam bez dětí, jen v doprovodu manželů. Opět nechyběla vtipná videa a fotky, které obě umístily na sociální sítě. Arichteva výlet dostala k 38. narozeninám a náležitě si to užila. Jediným škraloupem byly komentáře, které se pod příspěvky na instagramu hromadily. Lidé dámám vyčítali, že je to provokace vůči Nikol Leitgeb, která se evidentně rozpadem 3v1 trápí. To ale Martina razantně popřela.

Lucie Vondráčková

Zpěvačka, herečka a účastnice další řady StarDance Lucie Vondráčková odletěla se svým o 18 let mladším partnerem Zdeňkem Polívkou a dvěma syny, které má z předchozího manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, do Řecka. Je to snad vůbec poprvé, co se Lucie uvolila navštívit některé z prázdninových destinací. Jinak dává přednost horám.

Načítám