Hlavní obsah

Fotky slavných z dovolené! Dcera Salmy Hayek ukazuje prostředníček, Heidi Klum prsa, Hemsworth svaly

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Léto je v plném proudu a užívají si ho i slavní. Někteří už mají dovolenou za sebou, jiní se právě rekreují. Někdo na pláži u moře, jiný na soukromé jachtě a někdo vsadil na vodní sporty. Podívejte se, kdo kam vyrazil, a pokochejte se pohledem na VIP těla v plavkách.

Článek

Odpočinout si od každodenních povinností, alespoň jednou do roka na delší čas vypnout, nedělat nic jiného než jen to, co vás baví, a navíc s těmi, které milujete? Tomu se prostě říká dovolená! A léto je ten pravý čas na to si ji užít. Takhle si své volno užívají VIP.

Moře, jachty, surf a paparazzi

Řecko, Itálie, ale třeba i Barbados, Austrálie či Karibik obecně. To jsou místa, na která za odpočinkem vyrážejí slavné osobnosti. A světe, div se, nedělají tam nic jiného než obyčejní smrtelníci. Prostě se opalují, dovádí ve vlnách, sportují… No dobře, řada z nich má výhodu v podobě luxusní jachty.

Nevýhodou jejich slavných tváří je ale samozřejmě fakt, že dost často mají v zádech paparazzi. Výsledkem jsou třeba fotky Heidi Klum v téměř celé její nahotě, protože tahle kráska vršek od plavek zjevně nemá v oblibě, nebo záběry na dokonale vysportované tělo Chrise Hemswortha, jenž je vášnivým surfařem, ale třeba i snímky dcery Salmy Hayek, která už měla jednoduše fotografů plné zuby a dala jim to jasně najevo vztyčeným prostředníčkem.

Ale pokochat se v naší galerii můžete i krásnými rodinnými fotkami Rihanny, herce Neila Patricka Harrise či francouzského prezidenta s manželkou.

Ať už jedete na dovolenou kamkoli, jídlo a gurmánské zážitky k tomu také patří. Postrach dietářek? All inclusive dovolená! 6 pravidel, jak během ní nepřibrat. Zpomalte a pijte

Načítám