Hlavní obsah

Kdo fandí v Paříži? Mick Jagger zamířil na šerm, Cruise okukoval gymnastky a Kendall Jenner ve varu!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Celý svět poslední týden žije olympijskými hrami v Paříži. A výjimkou nejsou ani slavné osobnosti. Sportovní klání přilákala do nejromantičtějšího města světa leckterou VIP. Kdo fandí s ledovým klidem, kdo si tam užívá čas s rodinou, a která hvězda doslova splynula s davem?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Na pařížských olympijských hrách se konečně začalo dařit i Čechům, po 2. srpnu máme jednu bronzovou a jednou zlatou medaili. Tu bronzovou vybojovali kordisté, zlatou se mohou chlubit tenisté Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč, kteří si ji vybojovali ve smíšené čtyřhře. A doufejme, že přibydou další.

Ale bez ohledu na počet medailí olympiáda je nejen největší sportovní událost roku, ale i společenská událost. Soutěžit na ní je životní úspěch, ukázat se mezi fanoušky zase jakási prestiž. Je tedy jasné, že mezi diváky nemohou slavné VIP osobnosti chybět.

Lady Gaga, Mick Jagger a spol

Herci, herečky, zpěváci, bývalí profesionální sportovci – jakoby najednou všechny cesty nevedly ani tak do Říma, jako do Paříže.

Tenis, gymnastika a plavání, to jsou asi celebritami nejoblíbenější disciplíny na fandění, ujít si je nenechala kdejaká známá tvář.

Nikoho asi nepřekvapilo, že se mezi fanoušky ukázala třeba zpěvačka Lady Gaga, koneckonců vystupovala na zahajovacím olympijském ceremoniálu a stala se tak jakýmsi hvězdným fanouškem her. Při sledování plaveckých závodů si, jak jinak, udržela totální poker face ve stylu své slavné stejnojmenné písničky.

Rocková hvězda první třídy Mick Jagger zase potvrdil, že je tak trochu rebel, pro svou účast si nevybral žádný masami vyhledávaný sport, ale zamířil se synem na šermířské závody. A doslova splynul s davem: že je ten chlápek v bílé mikině a kšiltovce frontman legendárních Rolling Stones, nejspíš tušil málokdo. Trochu překvapila i Serena Williams, slavná tenistka a čtyřnásobná olympijská vítězka. S dcerkou totiž nešla na tenis, jak by se dalo čekat, ale vyrazily na gymnastické závody.

Ale tohle samozřejmě nejsou ani zdaleka jediné hvězdy, které si olympijské hry nenechaly ujít. Kdo všechno vyrazil do Paříže, si prohlédněte v naší galerii.

Načítám