Hlavní obsah

Pavlovi, Dykovi a těhotná Langmannová s Novotným zářili ve Varech. Posvítili jsme si na slavné páry

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Kromě toho, že je filmový festival v Karlových Varech přehlídkou těch nejlepších tuzemských i světových filmů, je to ideální možnost, jak dát na odiv to nejlepší ze svého šatníku a prokázat módní cit. Když se navíc na červeném koberci objeví dvojice, řeší se i to, jak jim to spolu ladí. Kterým českým párům to slušelo nejvíc?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Osmapadesátý ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je stále v plném proudu a každý den přináší novou přehlídku těch nejlepších modelů. Slavné české páry nedávaly na odiv jen vzájemnou zamilovanost, ale do hledáčku fotografů se dostaly i díky výběru oblečení. Kdo na jaké akci zazářil nejvíc?

Páry, které oslnily při zahájení

Po červeném koberci se 28. června prošla celá řada známých dvojic. Probíhalo oficiální zahájení festivalu a to byla ideální příležitost, jak se ukázat. Prezidenta festivalu Jiřího Bartošku, který je v této funkci již 30 let, doprovodila jeho choť Andrea a jako vždy jim to nesmírně slušelo. Zazářili i Vojtěch a Tatiana Dykovi, kteří protentokrát upustili od extravagance a vsadili na umírněnost. Jediný výstřelek, který si Vojta neodpustil, byl indiánský přívěsek na krku.

Ve volbě oblečení se sladil i hudební pár Annet X a její přítel NobodyListen, kteří se nebáli prodloužené délky a hlubokého výstřihu. Dress code přesto splnili na jedničku. Ostatně stejně jako moderátor Čestmír Strakatý s manželkou, fotografkou Hanou. Zatímco on se ukázal v jednoduchém, leč velmi efektním obleku, jeho žena vsadila na sofistikované šaty zářivé barvy a vypadala kouzelně! Podobný kontrast vytvořil i známý herecký pár Jan DolanskýLenkou Vlasákovou. Ti jsou zářným důkazem, že v jednoduchosti je ta největší síla.

Odhalení těhotenského bříška

Tyto páry však nebyly jediné, které na sebe během festivalu upoutaly pozornost. Víc než na oblečení lákali fotografy moderátor Ondřej Novotný s modelkou Renatou Langmannovou na rostoucí bříško. Během turnaje Oktagon totiž promotér prozradil, že je jeho žena podruhé v očekávání. Ostatně těhotenství na UniCredit party v Karlových Varech na ní bylo již patrné. Krásná, ostatně jako vždy, byla na Progresus party Zorka Hejdová s manželem Mírou, kteří patří mezi místní módní ikony.

Všechny samozřejmě nejvíc zaujal prezidentský pár Petr a Eva Pavlovi, kteří se sice žádné oficiální akce nezúčastnili, ale procházeli se ruku v ruce po promenádě jako dva běžní návštěvníci Varů. Velkým překvapením také bylo, když se Jiří Mádl objevil na premiéře svého filmu Vlny v doprovodu přítelkyně, se kterou se ruku v ruce objevuje opravdu výjimečně. O tom, kdo je matkou jeho syna Františka, se ale stále spekuluje.

Anketa

Kterému páru to slušelo podle vás nejvíc?
Andree Bezděkové a Sebastianovi
4,7 %
Vojtěchovi a Táně Dykovým
6,1 %
Zorce a Mírovi Hejdovým
2,5 %
Petru a Evě Pavlovým
10,8 %
Jaromíru Jágrovi a Dominice Branišové
2,3 %
Čestmírovi a Haně Strakatým
1,7 %
Annet X a NobodyListen
1,1 %
Janu Dolanskému a Lence Vlasákové
58,9 %
Jiřímu Mádlovi a jeho přítelkyni Kateřině
1,7 %
Ondřeji Novotnému a Renatě Langmannové
4,1 %
Jiřímu a Andree Bartoškovým
5 %
Milanu Peroutkovi a Dominiku Roubínkovi
1,1 %
Celkem hlasovalo 6229 čtenářů.

Načítám