Hlavní obsah

Tajné svatby, adopce nebo náhradní matky. Tyhle páry svůj život netroubí do světa!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Snili o úspěchu na stříbrném plátně, o cenách Grammy i titulních stranách. A sen se jim splnil, jsou slavní. Ale s tím se často pojí i ztráta soukromí. Herce či zpěváky lidé poznávají na ulici, sledují na sociálních sítích a někdy mívají pocit, že je vlastně znají, že vědí, koho mají rádi a koho ne. A když jsou v páru slavní dva, je to fascinující o to víc. Které páry ale své soukromí střeží jako poklad, i když možná pak nejsou tak zajímavé?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Patří ke slávě a popularitě i do jisté míry odhalené soukromí? Rozhodně to pomáhá, fanoušci to mají rádi… Mnohé slavné dvojice tuto hru hrají a sdílejí víc než jen práci. Dělí se o radosti i starosti, ukazují rodinu na dovolené apod. A nedělají to jen tak pro nic za nic, tuší, že jim to zvedá sledovanost a nese peníze.

Některé páry ale řekly ne! A rozhodly se, že být na očích ve svém volnu nechtějí. Nesvěřují se na sociálních sítích, že jim to doma klape a jak slaví výročí. Jsou natolik „utajení“, že jste možná i zapomněli, že vůbec pár tvoří. Nemají sociální sítě, na červeném koberci se objevují buď minimálně, nebo vůbec, při rozhovorech odmítají o svých protějšcích mluvit.

Cameron Diaz & Benji Madden

Milostný život populární herečky býval věcí veřejnou. Randila s mnoha slavnými muži a nijak to netajila. Ale dnes je vše jinak. Vzala si muže, se kterým chtěla opravdu žít. V roce 2015 řekla ano rockerovi z kapely Good Charlotte Benjimu Maddenovi a stáhla se z očí veřejnosti, vzdala se i hraní a užívala si pohodu po boku své životní lásky.

Čas od času se objevili na sociálních sítích nebo je fotografové zachytili spolu, ale své soukromí si bránili. A nic na tom nezměnila ani skutečnost, že se stali rodiči. Manželé mají nyní již děti dvě, dceru Raddix a syna Cardinala. A nemají potřebu vysvětlovat, zda jim děti odnosila náhradní matka, adoptovali je apod. Ostatně, co je komu po tom…

Rachel Weisz & Daniel Craig

Mluvit o svém soukromí by britská herečka Rachel Weisz považovala prý za zradu, jak uvedla v rozhovoru pro More per Mama Mia. Ona je hvězda, o tom žádná, ale prý jde především o status jejího muže. Představitel legendárního agenta 007 Jamese Bonda je totiž hvězda první kategorie.

Poznali se v roce 2010, o rok později se vzali a v roce 2018 se jim narodila dcera. Jak se mají? Málokdo ví. Ale jednou prozradili, že si velmi dávají pozor, aby nepracovali oba najednou, a mohl tak vždy jeden z nich být s rodinou.

Margot Robbie & Tom Ackerley

Filmový producent a jedna z největších hereckých hvězd současnosti jsou tajnůstkáři. Potkali se během natáčení už v roce 2013 a než se mezi nimi rozhořela vášeň, byli nejlepší kamarádi a spolubydlící. Tajná svatba pak proběhla v roce 2016 a jednou za čas (rozuměj jednou za pár let) sdílí společnou fotku na sociálních sítích. Přitom patří k nejvlivnějším párům Hollywoodu, jejich produkční firma LuckyChap Entertainment stojí za hity jako Barbie, Já, Tonya a další.

Když udělají výjimku, je to doják. Tom při přebírání ceny za Barbie v Austrálii vyzdvihl nejen režisérku Gretu Gerwig, ale i svou manželku jako dokonalou a citlivou. A především jako ženu, která mění svět.

Kate Winslet & Edward Abel Smith

Oscarová herečka je vdaná potřetí a nemůže si svého muže vynachválit. Díky jeho podpoře může tvořit a dělat práci, kterou miluje. A nemyslí tím jen to, že ač je její muž dyslektik, rád jí pomáhá při učení textu.

Obchodník a synovec miliardáře Richarda Bransona, Edward Abel Smith, byl dlouho znám pod jménem Ned Rocknroll. Ale nakonec si ho změnil zpátky, díky manželce je dost na očích a dotazů na nezvyklé jméno prý bylo příliš. Holt netušil, že si jednou řekne ano s hvězdou Hollywoodu. Potkali se na předávání cen Emmy, kde posléze Kate převzala cenu za výkon v Mildred Pierce. Ale moc si nepamatuje, co říkala, protože právě poznala muže, s nímž to byla láska na první pohled a… Na zbytek života.

Cate Blanchett & Andrew Upton

Oceňovaná australská herečka a jedna z nejkrásnějších žen světa Cate Blanchett letos oslavila 55. narozeniny a kromě toho, že patří ke stále velmi obsazovaným, jí dělá radost i harmonický rodinný život. Ale tušíte, kdo je už od roku 1997 po jejím boku? Australský dramatik Andrew Upton, který je podle své ženy muž stojící nohama pevně na zemi a s hlavou v oblacích. A to je prý skvělá kombinace.

Poznali se v roce 1997, první dojem nebyl nic moc, ona si myslela, že je suchar, on, že je Cate arogantní, ale nemohli se víc mýlit. První polibek prý rozhodl a 21 dní po prvním rande už proběhla žádost o ruku, krátce na to si řekli ano. Vychovávají čtyři děti a nestojí o mediální pozornost.

Načítám