Hlavní obsah

Bendová zkusila výměnu manželek, Gondíková má doma pobudu! Slavné české páry, které se neberou vážně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Sledovat svět slavných je pro mnohé příjemné rozptýlení. Proč by vás měl zajímat soukromý život lidí, které jste v životě neviděli? Protože jsou krásní, talentovaní a mnohdy i velmi zábavní. A když se dva takoví dají dohromady, je z toho hodně legrace. Které slavné české páry baví fanoušky a neberou se vážně?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Zeptáte-li se vztahového poradce, co je základem úspěchu šťastného vztahu, vsadíme se, že jako důležitý faktor zmíní i humor. Schopnost se zasmát spolu i sobě vzájemně a nebrat se vážně, to je koření, které pomáhá, aby se do života nepřimotala nuda a stereotyp. Své o tom vědí i mnohé slavné české dvojice, které si ze sebe rády střílejí a baví tím nejen sebe, ale také fanoušky.

Adéla Gondíková & Jiří Langmajer

Třebaže jim zpočátku „odborníci“ na slavné páry mnoho šancí nedávali, oni všem vytřeli zrak. Adéla Gondíková a Jiří Langmajer jsou už roky stabilní pár a stále zamilovaní jako na začátku. A pořád si ze sebe dokážou utahovat. Ona si dělá legraci z jeho hypochondrie a léků, které denně bere, a z toho, jak se pozoruje a hlídá. On se zase baví tím, že jeho žena neustále mluví a snad jí ani nevadí, že on má při tom sluchátka a poslouchá hudbu. Nedávno herečka sdílela video, kterak Jiří posiluje na pláži pánevní dno, a připsala, že sice působí jako zvláštní pobuda, ale je přítulný a neškodný a – je to její muž.

Alice Bendová & Michal Topol

Atraktivní herečka je na Instagramu velmi aktivní, a když nemotivuje svým hubnutím, baví fanoušky scénkami z milostného života. V jednom z posledních videí například „načapala“ svého milého, jak se na pláži nenápadně posouvá směrem k sexy dámám. Jindy zase sdílela fotku s popiskem „A blb se s blbem sešel“ nebo „Život je pohoda, když se raduješ z ptákovin“. Do svých vtipných scének s partnerem zapojili i miliardáře Richarda Chlada a jeho ženu Annu-Marii, se kterými mimo jiné inscenovali výměnu manželek.

Veronika Arichteva & Biser Arichtev

Nebrat se vážně? To je vlastní influencerce Veronice Arichtevě. A umí to i její manžel, režisér Biser Arichtev. Ona v rámci hraní na letních scénách jezdila po celé republice a sdílela, že si s manželem stále nechávají zamilované vzkazy. Tak třeba před odjezdem na pračku nalepila lístek „Prádlo, lásko, díky“ a po návratu našla na dveřích ložnice podobný lístek se vzkazem „Sex, lásko, díky“. A když si prý v den svých narozenin postěžovala, že je stará, on jen odvětil: „No, to jsi.“

Sandra Nováková & Vojtěch Moravec

I další pár herečka–režisér ovládá kouzlo humoru na jedničku. Kromě toho, že spolu Sandra Nováková a Vojtěch Moravec tvoří komediální filmy a seriály, nenudí se ani v soukromí. Fanoušky herečka pobavila třeba jejich konverzací, kdy ona partnerovi napsala, že potřebuje „curat“ a on neváhal zjistit, že Curat je město u Pobřeží slonoviny. A v rámci spolupráce s výrobcem tamponů a menstruačních kalhotek natočili vtipné video o manželské toleranci a pochopení, ve kterém řeší, že ona se pár dní v měsíci mění v saň a on se pár dní v měsíci chová jako debil, provokuje ji a dělá naschvály.

Jitka Nováčková a Tim Sparv

Česká miss 2011 a dnes populární influencerka, která se zaměřuje na udržitelnost a ekologii, žije s bývalým finským fotbalistou a mají spolu dcerku Leu. A své sledující ráda baví řadou vtipných zážitků, například o tom, kterak chodila po Mikulově s odhaleným ňadrem. Ale vzhledem k tomu, že jsou mezinárodní pár, není nouze ani o videa, jak se její partner Tim Sparv zdokonaluje v češtině a ona ho přitom učí užitečné fráze typu: „Jsem muž, ale žena má vždy pravdu.“

Nejvtipnější české páry. Fanoušci je milují!

Načítám