Hlavní obsah

Skoro nahá Kendall Jenner v sexy kampani. Plavky prodává tak, že se z nich svléká

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Další kráska z klanu Kardashian představila svou kolekci plavek. A jediné, co vás při pohledu na ně napadne, je, že tohle léto bude zjevně pořádně žhavé. Látky totiž Kendall Jenner na jejich výrobu moc nepotřebovala…

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Relativně nedávno přišla s novou kolekcí svých plavek značky Skims Kim Kardashian a od roku 2020 se plavkové módě věnuje i další členka klanu, Khlóe Kardashian. Ani jejich sestra Kendall Jenner se nechce nechat zahanbit. V odvážné kampani a na svém vlastním těle představila světu plavky značky FWRD, v níž je kreativní ředitelkou.

Zatraceně žhavá kampaň

Nutno hned na začátku říct, že plavky mají relativně běžný střih, vlastně nejsou nijak extravagantní a rozhodně se není třeba bát je vynést na pláž. Ovšem kampaň je na tom úplně opačně. Kendall se toho prostě nebála a kousky z nové kolekce předvedla v hodně žhavých pózách.

Její plavky si můžete prohlédnout nejen „tradičně“ na fotkách u bazénu, ale třeba i na Kendall svůdně se povalující na autě či na gauči. A modelka, která letos slaví deset let ve světě módy, se nebála ani fotek, kde ukázala části svého těla bez plavek…

Abychom ale byli fér, Kendall je prostě krásná, a to nejen v plavkách, ale i oblečená. Naposled nás uchvátila například na Met Gala, kde zářila v šatech značky Givenchy a pozornost poutal i její zajímavý účes.

Načítám