Hlavní obsah

Single léto Jennifer Lopez. Kolo, její i Affleckovy děti i pařba v den jeho narozenin

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Oficiálně se ke stavu svého manželství Jennifer Lopez a Ben Affleck sice ještě nevyjádřili, ale jedno je jisté. Zpěvačka má za sebou single léto, které rozhodně nestrávila v slzách a ukrytá před světem. Naopak, léto JLo bylo plné času stráveného s jejími i Affleckovými dětmi, práce, ale i zábavy. Před pár dny, v den, kdy Affleck slavil narozeniny, to například rozjela na koncertě Bruna Marse.

Článek

Společné sídlo, v němž donedávna Jennifer Lopez s Affleckem žili, je na prodej. Herec už si našel nové bydlení a Lopez podle všeho objíždí různé nemovitosti a hledá si pro sebe nový domov. Ačkoli jsou ještě tací, co věří, že se jim podaří krizi zažehnat, většina lidí je spíš přesvědčena, že téhle velké lásky je skutečně konec. A JLo má za sebou léto, které strávila bez svého muže.

Život jde dál

Určitě to není lehké a jsou chvíle, kdy Lopez není do smíchu. Na druhou stranu má za sebou řadu rozchodů a nepovedených vztahů (koneckonců ve své sbírce má šest zásnubních prstenů), takže nejspíš už umí se svým trápením pracovat.

Je to jen pár dní, co Ben Affleck slavil 52. narozeniny, zpěvačka ho dokonce navštívila a podle zahraničních médií u něj byla asi hodinu. Rozhodně ale neodcházela ztrápená a na dně, naopak zamířila na koncert Bruna Marse a pořádně se tam odvázala. Byla uvolněná, dobře se bavila a tančila, a to třeba při písni Marry You (v překladu Vezmu si tě), což vzhledem k jejím milostným trápením nenechala zahraniční média samozřejmě bez povšimnutí.

Tvoje děti jsou i moje děti

Co si tohle léto ale JLo opravdu oblíbila, to je jízda na kole. O zpěvačce se ví, že miluje sport a skoro denně na sobě dře v posilovně, ale poslední dobou byla častěji a častěji viděna na projížďkách na kole s přáteli i svými dětmi.

Právě děti jsou pro ni prioritou číslo jedna, jak napsala na své sociální sítě – jsou celým jejím světem. A tak nikoho nepřekvapí, že hodně času tráví se svými dvojčaty Emme a Maxem. Ale i když to mezi zpěvačkou a Affleckem zjevně příliš nefunguje, JLo dál udržuje vztahy s jeho dcerou a synem. Se Samuelem vyrazila například na nákupy, s Violet na výstavu.

S JLo to Affleckovi zjevně opět nevyšlo, ale aspoň že na kamarády má štěstí. Znáte bromance z Hollywoodu? Pitt s Clooneym, Affleck s Damonem a další slavné mužské dvojičky

Související témata:

Načítám