Hlavní obsah

Role v Hollywoodu jí zajišťovala kila navíc. Jsem emoční jedlík, říká Rebel Wilson

Foto: Ian West - PA Images, Gettyimages.com

Foto: Ian West - PA Images, Gettyimages.com

Jak si zajistit v showbyznysu pozornost? Nemusíte natáčet skvělé filmy, stačí zhubnout, prohlašuje herečka Rebel Wilson, která právě vydala svoje memoáry. A odtajnila tam pár pikantností, jež se týkají i britské královské rodiny.

Článek

Víc pozornosti se mi dostalo, když jsem shodila 36 kilo než za jakýkoliv film, který jsem doposud natočila, řekla herečka pro magazín People. Rebel Wilson je známá především pro role ztřeštěných, plnoštíhlých holek. Nejvíce se proslavila díky třídílné hudební komedii Ladíme, kde hrála Tlustou Amy. Jejím posledním filmem, kde hrála podobnou postavu, byly Podfukářky (2019) po boku Anne Hathaway.

Hubenější Rebel

Herečce se podařilo výrazně zhubnout v roce 2020, kdy se rozhodla vydat na cestu za zdravějším já. Svou roli v tom stála touha stát se matkou a štvalo jí také, že kvůli své postavě dostává pořád ty stejné, stereotypní role. Jinak byla se svojí plnoštíhlostí spokojená a nijak netoužila být hubená.

Redukce kil pro ni byla náročná, nazvala to „emoční válkou“. Má tendenci totiž svoje emoce zajídat. „Lidé si myslí, že existuje nějaká magická pilulka, speciální dieta nebo cvičební režim, ale o tom to není. Musíte pracovat na zdravějším způsobu, jak se vypořádat se svými emocemi. Žádné kouzelné řešení není,“ řekla herečka pro magazín People. Předtím jedla okolo 3 000 kalorií za den a většinu z toho tvořily sacharidy. Velkou změnou bylo tedy zařazení dostatečného příjmu bílkovin, které zasytí na delší dobu.

Nyní byla v jednom kole kvůli vydání své knihy Rebel Rising, kde popisuje detaily z osobního i pracovního života. Fanouškům přiznala, že kvůli pracovnímu zápřahu, stresu spojenému s vydáním knihy a také nepravidelným režimem kvůli dcerce zase 14 kilo nabrala. I tak ale vypadá pořád skvěle!

Tajemství z memoárů

V knize třeba zmiňuje, že v roce 2014 byla pozvaná členem královské rodiny na okázalý večírek ve středověkém stylu a s drogami na každém rohu. Ovšem jméno si nechala pro sebe. Když zjistila, že jde ve skutečnosti o orgii, vzala nohy na ramena. Také v jedné z kapitol označila svého filmového kolegu ze snímku Grimsby (2016), Sachu Barona Cohena, za deb*la a popsala jeho nevhodné a ponižující chování na place. Ten se proti tomu ohradil a v britském vydání knihy musely proběhnout úpravy této kapitoly.

Popisuje také problémy s otěhotněním. Aby svoje šance na umělé oplodnění zvýšila, doporučil herečce lékař tenkrát v roce 2020 nějaká kila shodit. To se jí povedlo, ale ani to nepomohlo. Dcerku Royce jí odnosila náhradní matka a narodila se v listopadu 2022. Vychovává ji společně se svojí snoubenkou Ramonou Agrumou, kterou požádala o ruku v Disneylandu!

Související témata:

Načítám