Hlavní obsah

Princ William splnil sen svým dětem. Zajistil jim setkání s Taylor Swift, sám trsal na její hit

Foto: Instagram The Prince and Princess of Wales

Foto: Instagram The Prince and Princess of Wales

Včera oslavil princ William narozeniny. Jak vidno, největším dárkem je pro něj úsměv jeho dětí. Během koncertu Taylor Swift na stadionu ve Wembley je vzal do zákulisí, aby si s popovou star mohly udělat selfie. Úsměvy rozdávaly na všechny strany.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Zatímco v pátek byl plný internet krásné fotky, kterou pořídila princezna Kate, na níž zachytila svého chotě prince Williama se všemi dětmi při radostné chvíli na pláži, dneska přidal pár na svůj instagram další z mnoha krásných rodinných fotek.

Je na ní zachycen princ z Walesu společně s princem Georgemprinceznou Charlotte, jak si dělají selfie s popovou divou Taylor Swift. Připsali k tomu: „Děkuji @taylorswift za skvělý večer! #LondonTSTheErastour.“ Chyběl jen nejmladší syn princ Louis, který podle všeho zůstal v pohodlí domova s princeznou Kate. Ta musí během léčby rakoviny hlavně odpočívat.

Jak bylo ale na jednom videu vidět, koncert si neužívaly jen děti, ale i následník trůnu. Kamery ho zachytily ve chvíli, kdy tančil na slavný hit Taylor Swift Shake It Off. Vedle nich byla spatřena i dcera princezny Anne Zara Tindall s dcerou Miou. Všichni členové královské rodiny sledovali koncert ze soukromé lóže. Princezna Charlotte navíc sladila se zpěvačkou i oblečení, oblékla se do flitrovaných šatiček a byla neuvěřitelně roztomilá!

Zpěvačka se přidala ke gratulantům

Ani slavná zpěvačka, která nyní čelí kritice kvůli nadužívání soukromého letadla a s tím spojeným znečišťováním ovzduší, nezůstala pozadu. Na svůj instagram umístila snímek, na kterém je kromě královské rodiny i její přítel, hráč amerického fotbalu Travis Kelce. V popisce princi Williamovi přeje všechno nejlepší. Čtrnáctinásobná držitelka Grammy k příspěvku přidala i emotikony britské vlajky, americké vlajky a diplomatického podání ruky. Pro George s Charlotte to musel být splněný sen! Patří totiž k největším nynějším idolům a o její koncerty je neuvěřitelný zájem!

Další koncerty budou následovat

Nebyl to jediný koncert, který Swift ve Velké Británii má. Na stadionu ve Wembley bude vystupovat ještě sedmkrát. Každopádně první její koncert, na němž oslavenec s dětmi nechyběli, byl už tak plný hvězd. Kromě prince Williama, prince George a princezny Charlotte se zúčastnila irská herečka známá ze seriálu Bridgertonovi Nicola Coughlan, modelka Cara Delevingne, herečka Salma Hayek a mnoho dalších.

Načítám