Hlavní obsah

Nejkrásnější fotka prince Williama. Na počest jeho narozenin ho s dětmi zvěčnila princezna Kate

Foto: Instagram The Prince and Princess of Wales

Foto: Instagram The Prince and Princess of Wales

Snad ani ti největší kritici by na poslední zveřejněné fotce prince Williama nenašli nic negativního. Štěstí, radost ze života a užívání si každého okamžiku – tak by se dala popsat fotografie, kterou pořídila princezna Kate. Je na ní její manžel a jejich tři rozkošné děti.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

„Všechno nejlepší k narozeninám, tati, všichni tě moc milujeme!“ Prostý, ale všeříkající popisek napsala Kate pod fotografii, kterou umístila na instagram u příležitosti Williamových dnešních 42. narozenin. Podepsala se jednoduše C a přidala křížek, což má značit polibek. Jak potvrdil Kensingtonský palác, snímek pořídila vášnivá fotografka princezna Kate minulý měsíc v Norfolku v Anglii.

Nebojí se ukazovat rodinné štěstí

Tato dojemná fotka je jen další v řadě. Na Den otců (16. června) rodina zveřejnila fotografii, na níž jsou zachyceny všechny děti, princ George (10), princezna Charlotte (9) a princ Louis (6), a jejich táta William, jak se zasněně dívají na oceán. Ani v tomto případě nechyběl srdceryvný vzkaz. „Milujeme tě, tati. Všechno nejlepší ke dni otců. G, C & L,“ stálo v popisku. Je to vůbec poprvé, co s veřejností přes sociální sítě komunikovaly jeho děti.

William také „oslavil“ Den otců tím, že na profil umístil dojemnou fotku se svým otcem králem Karlem a přání. Ten mu to nyní oplatil. Na instagramu královské rodiny umístil do stories archivní snímek, kde mu sedí starší syn jako miminko na klíně. Připsal k tomu jednoduchý vzkaz: „Přeji princi z Walesu všechno nejlepší k narozeninám.“ Přidá se ke gratulantům i Williamův bratr, princ Harry?

Má opět důvod k úsměvu?

Princ William si prochází velmi těžkým obdobím. Nejprve byla diagnostikována rakovina jeho otci, králi Karlovi, a posléze i jeho milované choti, která s ní stále bojuje. Ta nedávno svým příznivcům vzkázala: „Čeká mě ještě několik měsíců chemoterapie. Ještě nejsem z lesa venku.“ I přesto, že není každý den jen zalitý sluncem, se snaží udržet si pozitivní myšlení a nic nevzdávat. Dopomáhá jí k tomu jistě i podpora Williama, který s rodinou tráví veškerý volný čas.

Foto: Chris Jackson, Gettyimages.com

Po dlouhé době se Kate s Williamem a jejich dětmi objevili 15. června 2024 na Trooping The Colour. Vypadají zamilovaněFoto: Chris Jackson, Gettyimages.com

Načítám