Hlavní obsah

Dnes je to 32 let, co si Sting s Trudie řekli Ano! Láska mezi nimi začala nevěrou

Foto: Daniele Venturelli , Gettyimages.com

Foto: Daniele Venturelli , Gettyimages.com

Zpěvák Gordon Sumner, kterého svět zná pod pseudonymem Sting, je s manželkou Trudie Styler jako reklama na spokojené manželství a lásku, která vydrží. Jaké je tajemství jejich vztahu?

Článek

I když právě dnes je to 32 let, co si tento slavný pár slíbil ve Wiltshiru lásku na celý život, jsou spolu ještě o deset let déle. Jsou opravdu pár jako ze žurnálu a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom mělo něco změnit.

Odhodlaná vyhrát nad osudem

Trudie se narodila v Bromsgrove v Anglii. Její dětství jí dalo do života mnohé. Ve dvou letech ji srazila dodávka a ona až do 18 let podstupovala nejrůznější operace, aby se minimalizovaly jizvy, které jí po zranění zůstaly. Nikdy se ale nevzdala. „Většina lidí z místa, kde jsem se narodila, začala pracovat v továrně. Když jsem jednou v noci po svých 18. narozeninách řekla otci, že chci jít do dramatické školy, řekl: ‚Pokud je to to, co budeš dělat, tak odejít musíš.‘ Šla jsem si za svým a odešla,“ prozradila v rozhovoru pro The Guardian. A právě její sebevědomí a vůle se nevzdávat Stinga tak upoutaly.

Podvedl manželku, ona kamarádku

Pár se seznámil v době, kdy byl slavný zpěvák ještě ženatý s Frances Tomelty, s níž má dceru Fuchsii a syna Joea. Co čert nechtěl, Trudie byla kamarádka Stingovy ženy. Jak už se ale ve svém životě několikrát přesvědčila, když si za něčím tvrdě jde, dosáhne svého. V roce 1983 Trudie čekala jejich prvního potomka, ale Sting se s první ženou oficiálně rozvedl až za rok. V rozhovoru pro The Guardian Trudie řekla: „Ani jeden z nás není hrdý na situaci, která nastala. Ale stalo se. Milovali jsme jeden druhého, začali spolu žít a pak jsme se vzali a měli další děti,“ shrnula.

Dvě svatby pro stvrzení lásky

Pár se bral 20. srpna 1992 při civilním obřadu a o dva dny později uspořádali Sting a Styler další oficiální svatbu v kostele. V únoru 2020 prozradil Sting jeho klíč ke spokojenému a hlavně dlouhotrvajícímu manželství, které kromě počátečních komplikací nepoutá žádné skandály. Pro magazín People řekl: „Lidé se mě ptají: Jak to, že vám to klape tak dlouho? Říkám: No, je to trochu zázrak, nebereme to jako samozřejmost.“ A dodal, že je pojí hlavně přátelství. „Milujeme se, ale hlavně se máme rádi – a to je rozdíl. Láska je vášeň a všechny ty věci okolo, ale ve skutečnosti mít někoho rád a užívat si něčí společnost je něco trochu jiného a trvá to déle. Mít obojí je podle mě důležité. Být ženatý se svým nejlepším přítelem.“

Ani Styler chválou na svého chotě nešetří: „Jsem vdaná za neuvěřitelně dobrého manžela a jsme si oddaní,“ řekla. „Hodně se smějeme! Myslím, že to je v manželství důležité. Kryje mi záda, je to můj šampion,“ vyznala se pro People v roce 2018.

Sting a jeho děti

Sting se v rozhovoru pro magazín People v roce 2020 smál a řekl: „Nikdy jsem neměl v úmyslu být otcem. Stal jsem se jím náhodou, a to celkem šestkrát. Přesto to byly nejšťastnější nehody mého života, protože mé děti jsou pozoruhodní lidé.“ S bývalou ženou má dvě děti, s Trudie čtyři. Tři jdou ve stopách svých rodičů a pohybují se v showbyznysu. Mickey je herečka, Jake pracuje jako kameraman, scenárista a režisér a Eliot je zpěvačka a skladatelka. I syn Giacomo koketuje s herectvím, ale zatím se mu moc nedaří. Ani jeden z rodičů ale v kariéře dětem nepomáhá: „Nechtěl bych je oloupit o možnost zažít to životní dobrodružství, snahu se prosadit a vydělat si sám na sebe.“

Trudie a Sting: Milující prarodiče

Přestože jejich děti se už osamostatnily, syndromem prázdného hnízda Sting s Trudie netrpí. Těší se ze sedmi vnoučat, se kterými tráví čas ve svém prázdninovém domě v Toskánsku v Itálii, který koupili v roce 1997. „To je známka skutečného bohatství. Děti se smějí a pobíhají, to je život,“ popsal bývalý frontman kapely Police, co ho teď činí šťastným.

Itálie má ve Stingově rodině zvláštní místo. Když nahrával album The Soul Cages, žili tam v roce 1990 čtyři měsíce. „Už 30 let se znovu a znovu vracíme na naše místo v Toskánsku, s celou rodinou,“ řekla Styler magazínu People letos v červenci. „Je to místo, kde se všichni scházíme a spojujeme. Všichni společně jíme, čteme, plaveme, chodíme na procházky, hrajeme hry a sledujeme filmy.“ Pár také vlastní vinařství v Il Palagio, které také vyrábí olivový olej, med a další produkty.

Načítám