Hlavní obsah

Podcast Bubliny slaví rok! Popřála mu Olga Menzelová, Irena Obermannová i Klára Trojanová

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Je to přesně rok, kdy vyšel první díl podcastu Bubliny. Podcastu, který nabízí prostor zajímavým a talentovaným lidem. Do své bubliny nás pustili umělci, sportovci, influenceři a další inspirativní osobnosti. A vyprávěli o životě, o vzestupech i pádech a o nafouknutých bublinách, s nimiž se ve veřejném prostoru čas od času potkají.

Článek

23. října 2023 vyšel první díl podcastu Bubliny, jehož hostem byla spisovatelka Irena Obermannová. Důvěru nám pak v průběhu roku dala řada známých a slavných osobností, čehož si vážíme i proto, že mnohé si své soukromí pečlivě střeží.

Ze studia nikdo naštvaně neutekl, naopak – přišli i otcové v šestinedělí a čerstvě těhotná Tereza Salte se podělila o krásnou novinku. Sabina Remundová si přinesla háčkování, Jana Krausová přivedla psa Terezku, Ljuba Krbová měla čerstvou zkušenost s útokem sršňů a Helena Vondráčková byla krátce po pádu ze schodů a smála se, že musela zrušit celý jeden koncert.

Poslechněte si, co Bublinám přejí naši hosté:

Bubliny slaví!Video: Proženy.cz

Děkujeme za přání k 1. narozeninám i za veškerou zpětnou vazbu, a to jak našim hostům, tak našim sledujícím. Vážíme si vašeho zájmu, podcast Bubliny nás baví i díky vám. A stále je a bude na koho se těšit! Petra Nesvačilová prozradí, jaký je její jazyk lásky. Kuchařka Kamila Kamu Chadim se zase svěřuje, jak se změnil její přístup k jídlu a vlastnímu tělu, když se zbavila závislostí a pokořila poruchu příjmu potravy.

Co nás i vás zaujalo?

  • Hned první díl Bublin zvedl mnohé ze židle... Irena Obermannová se totiž zamyslela nad tím, zda má jako žena po šedesátce právo fotit se nahá.
  • Vztahy a zase vztahy... Ty slavné zkrátka veřejnost baví, a pokud se vymykají jakémusi standardu, tak ještě o trochu víc. O postoji k nevěře mluvila Bára Nesvadbová, o rozpadu vztahu Roman Vojtek, o vztahu s mladším partnerem Martina Pártlová nebo Lucie Bílá, naopak o vztahu se starším mužem Pavlína Saudková, Olga Menzelová a také Vendula Pizingerová.
  • Deprese a úzkosti… Třebaže mnoho fanoušků tyto potíže u celebrit stále vnímá spíš jako znak „umělecké přecitlivělosti“, slavní o svých psychických problémech upřímně a statečně mluví, aby upozornili na jejich závažnost. Děkujeme Kláře Trojanové, Báře Basikové nebo Kristině Kloubkové za přímost a otevřenost.
  • Přímá a drsná zpověď o alkoholismu Michaely Duffkové... Mnoho Čechů si stále myslí, že jde v pohodě pít první ligu a přitom nemít problém s alkoholem!
  • Svoboda ukazovat zadek... O té promluvila Berenika Kohoutová a zaujala tím hodně svých (ne)fanoušků.
  • Zkušenosti se stalkingem... Co ji naučily, popsala Vlastina Svátková.
  • Pitný režim... To je velké téma v podání plastického chirurga Jana Měšťáka.

Ke slávě patří nafouknuté bubliny

Kromě nafouknutých bulvárních bublin a vysloveně vymyšlených kauz, jako třeba mladý milenec Jany Švandové, partner Báry Basikové nakažený smrtelnou nemocí, mladistvé opíjení Václava Matějovského, status zlatokopky Pavlíny Saudkové, protekce Marty Jandové nebo profil na OnlyFans Simony Krainové, jsme s hosty probrali i hejtry na sociálních sítích. Inspirací budiž přístup Simony Krainové (je-li někdo drzý v jejím virtuálním obýváku, vyprovodí ho) či Daniely Brzobohaté (nic není tak staré jako včerejší noviny).

Nafouknutá bublina vznikla také tak trochu kolem stylisty Filipa Vaňka, který to jako obvykle řekl na férovku: „My Češi zkrátka styl v genech nemáme!“ A stále nám leží v hlavě i tajemná první pusa Evy Burešové

Načítám