Hlavní obsah

Výhoda o 14 let mladšího partnera? Má klouby v pořádku a není otrávený životem, říká Martina Pártlová

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Martina Pártlová se vyučila prodavačkou ve zlatnictví, pracovala jako barmanka, ale nakonec se dala na dráhu zpěvačky. Proslavila ji talentová soutěž, na svém kontě má řadu duetů, je už roky úzce spjatá s kapelou Čechomor a hrála i v muzikálu. Nyní vydává desku a chystá koncert, obojí prý „první a poslední“. Vedle hudby proslula i nezaměnitelným humorem jako součást tria 3v1 a je maminkou dvouleté holčičky. Co prozradila v podcastu Bubliny?

Článek

Martina Pártlová je jedna z nejvíc autentických osobností českého showbyznysu. Žije naplno, umí se shodit, dát najevo názor, naplno miluje i pomáhá. V podcastu Bubliny byla dle jednoho jejího motta „prdel“, byla i témata, nad kterými se populární zpěvačka, herečka a influencerka dojala.

Bubliny: Martina PártlováVideo: Proženy.cz

Mladší partner? No a co?!

Partnerem Martiny Pártlové je zpěvák Josef Vařeka a ve většině článků se nikdy neopomene zdůraznit, že je o 14 let mladší. Kdy přeskočila jiskra a ona poznala, že je ten pravý? Na to prý nečekala, protože „to bych už byla v přechodu“. Po čtyřicítce ale už Martina cítila, že by ráda založila rodinu. Její Pepa po miminku toužil stejně a podařilo se vlastně hned. Důležité pro ni je, že k sobě byli od začátku upřímní a partner jí řekl i o své minulosti. Když později vyšly články, které ji měly šokovat, zůstala v klidu.

Jaká je výhoda mladšího partnera? „Má ještě klouby v pořádku, je plný energie a nových nápadů, není zkažený a otrávený životem, doběhne za Stellou,“ vypočítává Martina. Nejvíc ale na svém muži oceňuje, že je podle ní jeden z nejlepších lidí, co kdy poznala. „Je hodný a hlavně je geniální táta.“ A to je jeden z momentů, kdy se Martina dojme.

Foto: Proženy.cz

Pozvání do Bublin přijala Martina Pártlová, zpěvačka a influencerkaFoto: Proženy.cz

Když byla těhotná, naháněli ji novináři

Současný vztah je v podstatě jedním z prvních, o kterých Martina mluví na veřejnosti. Partnery dříve tajila. A dlouho se jí, i díky době covidové, dařilo tajit těhotenství.

„Když jsem pak těhotenství oznámila, čekali před domem novináři. Jako v americkém filmu! Volali, ať vyjdu ven a oni pak odjedou. Nakonec za mnou jeli až na Anděla do garáží. To kdybych věděla, tak se namaluju… Nemůžu se vlastně zlobit, když jsem se dala na tuhle cestu, ale nikdy bych nevěřila, že budu někomu stát za to, aby mě pronásledoval až na Smíchov,“ podotýká s úsměvem.

První a poslední? Deska a koncert

Martina Pártlová má před sebou pracovně velmi zajímavý rok, velkou spoustu novinek. Premiéru bude mít film Neslyším ničeho (o životě Bedřicha Smetany, pozn. redakce), kde se ujala hlavní role režisérky, vydává desku a chystá koncert.

Desku si „nadělila“ k narozeninám a „… jmenuje se ‚První a poslední?‘ a je tam popina, folklor i balkán.“ Proč první deska tak „trvala“? Martina zkrátka nechtěla vydat nic, za čím by si nestála na 100 % a bylo by to polovičaté. „Chtěla jsem si za tím stát.“

I přípravy na koncert jsou již v plném proudu, zpěvačka mimo jiné maká na kondici, aby mohla během vystoupení tančit i zpívat a udýchala to.

Rozdělení rolí v triu 3v1

Ač vystudovala obor prodavačka v klenotnictví a roky pracovala za barem, nakonec se rozhodla dát šanci zpěvu. V soutěži X-Factor ukázala, že by byla škoda zpívat jen u táboráku. Lidem se jako „žena z lidu“ líbila, porotkyni Gábině Osvaldové také.

Přesto je dnes vnímaná nejen jako zpěvačka, ale i jako influencerka a zábavná třetina tria 3v1. To sice před časem oznámilo konec, ale my jsme přesto zavzpomínaly. Měly spolu s Nikol Leitgeb a Veronikou Arichteva v rámci skupiny rozdělené role, jako třeba kdysi skupina Spice Girls, nebo byly zkrátka samy sebou? „Bylo to přirozené. Nikča byla ta krásná a chytrá, Verča krásná a trošku posh a já jsem byla ten blbec a buran, který dobře fungoval, protože to mají lidé rádi.“

Martina opět dokazuje, že se nebere příliš vážně, a svěřila se, že někdy se u tvorby videí dohadovaly. „Holky jsou přenádherné, mají ty alabastrové pleti, jsou o sedm let mladší než já… Ty začátky byly někdy těžké a občas jsem něco chtěla vystřihnout. Dnes už to neřeším.“

Načítám