Hlavní obsah

Do Paříže se slétly hvězdy! Jane Fonda uhranula zářivým účesem, Heidi Klum dekoltem, Kate Moss dcerou

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Jedna z nejočekávanějších módních událostí roku – pařížský Fashion Week – je právě v plném proudu a už to tak vypadá, že kdo není v Paříži, jako by nebyl. Tolik známých tváří na jednom místě člověk nevidí každý den. Kdo zaujal či překvapil nejvíce?

Článek

Týdny módy se obecně těší velkému zájmu celebrit, ale co do prestiže zjevně vede ten pařížský. Alespoň soudě podle počtu slavných, kteří se sem letos sjeli. A nutno dodat, že mnozí hodně překvapili.

Jane Fonda

Obrovskou pozornost na sebe strhla šestaosmdesátiletá star Jane Fonda na přehlídce L’Oréal Paris Le Défilé Walk Your Worth, když se na mole objevila ve futuristickém třpytivém trenčkotu, sladěném se stříbrobílými teniskami. Přítomné diváky uhranula i zářivě šedivými vlasy, které by jí mohly závidět klidně ženy o generaci mladší. Pozadu ale nezůstaly ani další hvězdy – nesmírně to slušelo Andie MacDowell (66), Heidi Klum (51) v sexy latexu s nepřehlédnutelným výstřihem nebo Evě Longoria (49) v úžasné svůdné bílé róbě. Všechny dámy jen dokázaly, že věk je opravdu jen číslo a záleží na každé z nás, jak se k němu postaví.

Gwyneth Paltrow

Hvězda trháků, jako jsou Zamilovaný Shakespeare nebo Avengers, přijela do Paříže coby divák, ale navzdory tomu, že za dva dny, 27. září, oslaví 52. narozeniny, by mohla na mohlo nastoupit hned. Na přehlídce Yves Saint Laurent se objevila v minimalistickém kalhotovém kostýmu, ke kterému zvolila úžasně decentní líčení a nádherně upravený hladký účes. Do Paříže ji doprovodil její manžel, televizní scenárista a režisér Brad Falchuk, kterého proslavil především seriál Plastická chirurgie s. r. o.

Jennifer Garner

Přehlídku módního domu Dior si nenechala ujít herečka Jennifer Garner, která v elegantních černých šatech doplněných klasickým kabátem působila neuvěřitelně svěže a mladistvě. Možná i proto, že doma nechala všechny děti i zájem bulvárních novinářů, kteří v poslední době neustále spekulují, zda se k ní po probíhajícím rozvodu s Jennifer Lopez nevrací bývalý manžel Ben Affleck. Že by za jejím velmi mladistvým vzhledem opravdu byla staronová láska?

Kate Moss

Ikona módního průmyslu si také nenechala ujít přehlídku Yves Saint Laurent a působila velmi sofistikovaně. Kate Moss je pyšná je především na svou dceru Lilu, která na mole zazářila v černých krajkových šatech z odvážné kolekce pro jaro a léto 2025.

Linda Evangelista

Bývalá supermodelka Linda Evangelista, která patřila k největším módním hvězdám 80. let, v posledních letech nevycházela z domu po zpackaném zákroku, který jí zdeformoval tělo. O to větší překvapení bylo, když se nyní ukázala v Paříži v někdejší formě. Působila svěže a doprovázel ji její nezaměnitelný úsměv.

Ve fotogalerii si prohlédněte všechny přítomné hvězdné krásky a také jednoho slavného fešáka!

Načítám