Hlavní obsah

Nikol Leitgeb rozjíždí „rodinný receptář“. Zaplaťte a pustí vás do svého soukromí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Královnami reality show, které vás pustí do soukromého života VIP, jsou členky klanu Kardashian-Jenner. I v Česku ale najdete podobné formáty, byť v menším měřítku. Nikol Leitgeb představila nový rodinný pořad Takový to naše, který je k dispozici na placené platformě. Které další celebrity nechávají nahlédnout do soukromí o trochu více?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Nikol Leitgeb je zakladatelkou nadačního fondu Radovan a také velmi oblíbenou influencerkou. Kontakt s fanoušky posunuje na další úroveň díky pořadu Takový to naše. „Ráda jsem se vždycky s babičkou koukala na receptář a hrozně mě to uklidňovalo,“ říká Nikol Leitgeb v úvodním videu k jejich pořadu. Tématem budou zahradní tipy, lifestyle, ale i recepty. „Jak jsme sami nedávno zjistili, práce na baráku a na zahradě nikdy nekončí.“ Nikolin nový vlog je k vidění na platformě Forendors za měsíční poplatek 199 korun a zatím tam na vás čekají tři díly o délce cca 10 minut. Hvězdou první epizody je dvaadevadesátiletá babi Lída a její legendární recept na „lídance“.

Jak žijí u Nikol Leitgeb

Pokud máte podobně impulzivní nápady jako Nikol a Petr - například, že si pořídíte slepice, inspirujte se dalším dílem, kde tuhle „hurá akci“ manželé řeší. Třetí video se týká nové motorky, kterou pořídil Petr, protože si ji Nikol přála. „A na jakých principech stojí vaše manželství?“ zní vtipný popisek u videa.

Máte také šanci vidět detailněji Nikolin dům, jehož stavbu sledovalo na jejím instagramu 684 tisíc sledujících. A také poznat trochu blíž Nikolina manžela Petra a děti. Nejde o žádná amatérská videa, přítomen je profesionální štáb včetně známého youtubera Jirky Krále, který se v jednom z videí zapojí i do debaty.

Nedávno svět showbyznysu rozvířil rozkol tria 3v1, ve kterém Nikol Leitgeb, Veronika Arichteva a Martina Pártlová fungovaly několik let. Nikol se nedávno vyjádřila, co vedlo k jejímu odchodu - z přátelství se prý stal spíše byznys. Na druhou stranu, nyní vás Nikol pustí do soukromí za nemalý poplatek. Není to tak trochu dvojí metr?

Další VIP, které vás pustí do soukromí

Některé celebrity se zřídkakdy objeví na červeném koberci a paparazzi fotek mají jako šafránu. Jiné, podobně jako Leitgeb, nemají problém svůj soukromý život poodhalit.

Hailey Bieber

Modelka, influencerka a majitelka kosmetické značky Rhode nechává své sledující zlehka nakouknout do soukromí na instagramu, ale i na YouTube. Její videa můžete sledovat bezplatně a nabízí rozptyl témat - od líčení přes rozhovory se známými osobnostmi (třeba s Kim Kardashian) až po vaření. Nedávno Hailey Bieber odtajnila těhotenství a my se už těšíme na nový, nejspíše mateřsky laděný obsah. Nebo si bude naopak soukromí více střežit?

Victoria Beckham

Podobné formáty nabízí víc celebrit, včetně Victorie Beckham, které youtubová platforma víceméně slouží k propagaci jejích nových módních kolekcí nebo pro beauty tutoriály s její kosmetikou. Do rodinného života Davida a Victorie můžete nakouknout také díky třídílnému seriálu na Netflixu s názvem Beckham.

Jeremy Clarkson

Bývalá hvězda motoristického pořadu TopGear a nejvíc sexy muž Velké Británie, který svůj titul obhájil už podruhé. Moderátora Jeremy Clarksona můžete ale vidět i v úplně jiném světle - pokud si předplatíte streamovací službu Prime Video za 79 korun za měsíc. Jeho velkou vášní je totiž farmaření. A o tom je i jeho pořad Clarksonova farma, který vás přenese na venkov na jeho vlastní pozemek. Zhlédnout můžete už tři série (2021-2024).

Jennifer Lopez

Ze svého osobního života těží v poslední době maximum i herečka a zpěvačka Jennifer Lopez - k nelibosti svého manžela Bena Afflecka. V únoru měl totiž premiéru snímek „Greatest Love Story Never Told“, ve kterém poodhaluje i příběh lásky mezi ní a Benem. To ale prý bylo pro představitele Batmana, který si svoje soukromí střeží, příliš silné kafe. Na snímek se můžete podívat na streamovací platformě Prime Video.

„Kardashianky“

Mistryněmi v kategorii reality show jsou členky klanu Kardashian-Jenner. První díl jejich show Keeping Up with the Kardashians vyšel v roce 2007 a na stanici E! běžel až do roku 2021. O jejich osobní eskapády ale svět ošizen nezůstal - novější formát s názvem The Kardashians můžete sledovat na Disney+. Jde o oddechovku, která vás přenese do nablýskaného světa hollywoodské smetánky!

Načítám