Hlavní obsah

Nejvyhlášenější milenci Hollywoodu? Nejlepší je prý Ben Affleck, k zahození není ani DiCaprio

Foto: Amy Sussman / Emma McIntyre , Profimedia.cz

Foto: Amy Sussman / Emma McIntyre , Profimedia.cz

Pikantnosti slavných fanoušky baví, a když přijde na to, kdo ze slavných herců je nejlepší milenec, zbystří i ti, kdo jinak bulvár zrovna nehltají. Nebo vás snad nezajímá, kdo ze známých herců je v tomto směru nejšikovnější?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Natáčení milostných scén nepatří u herců zrovna k oblíbeným, ale výsledek bývá téměř vždy velmi přesvědčivý. Vášeň přímo dýchá z plátna a uspokojená milenka je prakticky samozřejmostí. Reálný život má však s kašírovanými scénami pramálo společného. Přesto vás už určitě někdy napadlo - kdo ze slavných herců je v posteli největší borec i ve skutečnosti?

Ben Affleck

Jeho letošní rozchod s Jennifer Lopez je stále hojně propíraný, ale pořád není jasné, jak to mezi nimi je a co za tím vlastně vězí. Nedostatky v milostném životě to ovšem nejspíš nebudou. Protože, jak prozradila herečka Gwyneth Paltrow během epizody podcastu Call Her Daddy v rozhovoru s moderátorem Alexem Cooperem, Ben skvělé líbá a také je prý „technicky“ velmi zdatný. Navíc má velké nadání pro romantiku, s chutí například obkládá vanu svíčkami a skvěle masíruje.

Gwyneth Paltrow a Ben Affleck se dali dohromady v roce 1997, krátce poté, co se rozešla s Bradem Pittem, a chodili spolu asi tři roky. Několikrát se rozešli, ale znovu se dali dohromady. Společně si zahráli ve dvou filmech: Zamilovaný Shakespeare (1998) a Nahoru, dolů (2000).

Brad Pitt

Známý hollywoodský krasavec prý není příliš zdatný v seznamování, ale jeho milenky a ženy si, podle mnoha ohlasů‚ nemají nač stěžovat. Pro Gwyneth Paltrow byl osudovým mužem. „Líbání mu opravdu jde a chemie byla mezi námi obrovská,“ prozradila herečka v již zmíněném podcastu. „Jen jsme se pozdravili na natáčení a byla to okamžitě velká láska na první pohled,“ řekla Paltrow o setkání s Pittem. „Bylo to šílené.“

Randili spolu od roku 1994, a dokonce se i zasnoubili, ale po třech letech se rozešli. Herečka se údajně cítila příliš mladá na vdávání. Rozchod jí ale podle jejích slov zlomil srdce. Velmi vášnivý byl i Pittův vztah s Angelinou Jolie, o které si vrabci na střeše štěbetají, že je poměrně náruživá, naopak v manželství s Jennifer Aniston prý vášeň chyběla. Což mohlo být i příčinou, proč se tak bláznivě zamiloval právě do Angeliny.

Leonardo DiCaprio

Jeho ložnicí prošly desítky žen a jak Leo stárne, jsou dívky po jeho boku stále mladší a mladší. V Hollywoodu už si kvůli tomu ze slavného herce dělají legraci, pravdou ale je, že i v jeho případě zřejmě platí: Praxe dělá mistra. Dokonce i zpěvačka Rihanna, s níž měl kdysi krátký románek, o něm prohlásila, že byl nejlepším milencem, kterého kdy měla.

Alex Rodriguez

O bývalém manželovi Jennifer Lopez, se kterým se rozešla právě kvůli Benu Affleckovi, a jeho úspěších u žen se proslýchá mnohé. Za všechny to nejlépe shrnula striptérka Candice Houlihan, která s ním měla krátkou aféru. „Co Alex dokáže udělat, aby potěšil ženu, je neuvěřitelné. Je velmi nadaný,“ prozradila v rozhovoru pro Boston Herald.

Princ Harry

Sice nepatří přímo do Hollywoodu, ale díky nové adrese za oceánem, a především své ženě Meghan, už má k němu také blízko. Rozhodně blíž než na královský trůn ve své rodné Anglii. Kritiku schytává v posledních letech za mnohé, ale co se týče ložnice, tam na něj nikdy stížnosti nezazněly. Dokonce se proslýchá, že princ Harry je pozorný a zdatný milenec. „Velmi dobře ví, jak potěšit ženu,“ popsala magazínu Star jedna z jeho údajných milenek.

Načítám