Hlavní obsah

Největší překvapení letošních Varů: Mareš na blond, téměř nahá Smetana a Havlová v pytli

Foto: Profimedia.cz, Martin Hykl / CNC / Profimedia

Foto: Profimedia.cz, Martin Hykl / CNC / Profimedia

Moderátor Leoš Mareš šel na blond, režisér Jiří Mádl dojal diváky svého filmu Vlny k slzám a mnohé celebrity pochopily, že zaujmout můžou i vybraným vkusem a dobře zvoleným outfitem. Přesto se našly i výjimky, které na to šly jinak. Třeba Emma Smetana.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Už téměř týden je plná pozornost veřejnosti upřena do jinak ospalých Karlových Varů. Kdo se neukázal na 58. ročníku KVIFF, jako by nebyl. Snaha zaujmout je proto patrná ve všech ohledech.

Prapodivné kreace

Pozornost na sebe strhla i Dagmar Havlová, když se při zahájení festivalu ukázala v kreaci, která asi předčí i proslavené modré šaty Jitky Čvančarové z jednoho z předchozích ročníků. Mnozí nad modelem bývalé první dámy jen kroutili hlavou. Neforemný fialový pytel, nebo neotřelý a nápaditý outfit? Těžká otázka.

Nevěřícně hlavou kroutili i ti, kdo potkali na ulici zpěvačku Emmu Smetanu v doprovodu manžela Jordana Haje. Emma na sobě měla prádlový korzet a na nohou chlupaté kozačky, její muž ale v extravaganci nijak nezaostával. Prý měli namířeno na focení, k diskuzi je, jestli by nebylo lepší dorazit na místo v civilu a převléknout se až tam…

Mareš jako blonďák

Za nekorunovaného krále největšího překvapení festivalu lze bez váhání označit Leoše Mareše, který se včera po boku své ženy Moniky ukázal na BMW party s hlavou obarvenou na blond. A oba vypadali famózně. Monika Marešová zvolila krásné šaty v barvě světlého karamelu od talentovaného návrháře Martina Kohouta, jehož výtvor vynesla při zahájení festivalu i Jenovéfa Boková. Leoš zvolil čistý styl dle vzoru nejslavnějšího agenta 007 a výsledek ohromil.

„Tvoje bývalá žena je taky odbarvená, tak to budete pěkná rodinka,“ odzbrojila Monika Marešová Leošovy sledující v příspěvku na instagramu. Z něj už bylo včera patrné, že Leoš se po vzoru svých synů, kteří se také nedávno oba obarvili na blond, chystá na radikální proměnu své image. Pod rukama kadeřníka Martina Tyla se stal blonďákem a překvapivě mu nová barva opravdu sekne. Omladila ho a dodala šmrnc.

Jak jeho žena ještě prozradila, její nápad to ale nebyl, jí by se Leoš líbil mnohem víc s dlouhými tmavými vlasy, takhle ale zase víc ladí ke své světlovlasé dceři Alex, kterou spolu mají. V příspěvku Mareš ještě stačil zažertovat, že teď vlastně není jisté, po kom je Alex blonďatá, když po mamince to zjevně není.

Komu to ve Varech slušelo a kdo propadl? Přesvědčte se v naší galerii.

Mádlovy Vlny

Překvapení na letošním ročníku KVIFF bylo ale samozřejmě mnohem víc. Ještě dlouho se bude mluvit o úspěchu Jiřího Mádla, kterého diváci po zhlédnutí jeho nového filmu Vlny odměnili desetiminutovým potleskem. Snímek, který si klade za cíl oslavit hrdinství rozhlasových reportérů a techniků při napadení Československa vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968, dojal mnohé k slzám. „Děkuji mým blízkým, že se mnou mají trpělivost. Krátce před natáčením se mi narodil syn, tak to bylo náročné, v pravidelných intervalech jsem se chodil představovat, aby věděli, že ještě existuju,“ prozradil Mádl zaplněnému Velkému sálu hotelu Thermal.

Trsající Bohdalka a Bartoška s vnučkou

O krásné chvíle na festivalu se postaral i jeho prezident Jiří Bartoška, když nakráčel na červený koberec se svou roztomilou vnučkou Aničkou, jejíž maminkou je jeho dcera Kateřina. Malá princeznička dojala svou roztomilostí všechny přítomné. Jeho žena Andrea prozradila, že Jiří je velmi laskavý dědeček, ostatně to dokázala i malá Anna, která se od něho ani na vteřinu nehnula. O pozdvižení se postarala i nestárnoucí Jiřina Bohdalová, která si neváhala i ve svých 93 letech střihnout roztomilý taneček s českým hercem italského původu Goranem Maiellem. Ten zveřejnila na instagramu její dcera Simona Stašová a způsobil docela poprask. Samozřejmě ryze pozitivní, protože tolik energie a chuti do života bychom po devadesátce asi chtěli všichni.

Načítám