Hlavní obsah

Průšvihářka Naomi Campbell utrácela peníze pro chudé! Stále ale září na mole, a navíc je zamilovaná!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Boří snad všechny mýty spojené s věkem. Ve svých 54 letech stále září na přehlídkových molech a svým sex-appealem snadno strčí do kapsy o dekády mladší modelky. K tomu má Naomi Campbell nového, o 19 let mladšího přítele, je matkou dvou malých dětí a skvěle se jí daří! I když je s jejím jménem čas od času spojen nějaký ten skandál…

Článek

Nedávno byla modelka (spolu s dalšími dvěma kolegy) vyloučena z charitativní organizace Fashion for Relief. Vybrané peníze, které měly pomáhat chudým a zvyšovat dostupnost lékařské péče, totiž tři provinilci utráceli i za své požitky. Z peněz charity si tak modelka užívala pobyty v luxusních hotelech, nechávala si proplácet různé lety a podobně. Přesto jste spíš zaznamenali, jak zářila na mole během pařížského i milánského týdne módy, jak si převzala ocenění od francouzské ministryně kultury a že je nově zamilovaná.

Stejně tak jí svět prominul drogové skandály, návaly vzteku a hněvu, kvůli nimž fyzicky napadala své podřízené, za což byla dokonce odsouzena k veřejně prospěšným pracím, musela zaplatit odškodné a absolvovat kurz sebeovládání.

Naomi Campbell jednoduše vyhrává nejen nad datem svého narození, ale i nad skandály všeho druhu.

Na mole i mimo něj stále za hvězdu

Poslední týdny si modelka nejspíš hodně užila. Zářila na přehlídkách luxusních značek na pařížském i milánském týdnu módy, pozornost na sebe ale poutala i ve chvíli, kdy šla na přehlídku jen v roli pozorovatele.

A při pohledu na ni museli i ti největší škarohlídi uznat, že tahle kráska jako by vůbec nestárla. Pravda je ale taková, že za svůj vzhled modelka samozřejmě vděčí nejen genetice, ale je za ním spousta dřiny. Pečlivě si hlídá, co a kolik toho sní – v minulosti magazínu The Sun přiznala, že jí pouze jednou denně, a to v poledne. Právě polední jídlo je její snídaní, obědem i večeří zároveň. A také hodně sportuje, protože dlouhé a štíhlé ruce i nohy jí sice nadělila příroda, ale svaly a obecně pevnost si modelka udržuje přísným cvičebním režimem.

Nová láska jí prospívá

K její kráse možná přispívá i fakt, že je Naomi aktuálně zamilovaná až po uši. V létě se totiž sblížila s pětatřicetiletým německým DJ Gregorem Sütterlinem, kterého možná znáte spíš pod přezdívkou DJ Rampa.

Nejdřív byli přistiženi v nočním klubu v Istanbulu, kde spolu tančili a viditelně si vzájemnou společnost užívali. Následně pak spolu s dalšími přáteli odjeli na dovolenou do Řecka, kde už ani neskrývali, že patří k sobě.

Tak snad to tentokrát modelce vyjde, doposud totiž na partnery neměla moc štěstí. Mezi její milence patřila řada slavných a mocných mužů, například herec Robert De Niro, monacký kníže Albert II., Flavio Briatore z formule 1 či ruský miliardář Vladislav Doronin, ale s žádným to dlouho neklapalo.

Mámou i bez chlapa

Je zjevné, že modelka si ale umí vždycky poradit. A ani k tomu, aby si splnila sen o mateřství, muže nepotřebovala. Díky náhradní matce má nyní dceru (narodila se v roce 2022) a syna (přišel na svět v roce 2023).

Vždy prý věděla, že chce mít děti, a nyní, když je skutečně má, jsou prý její největší životní štěstí. Soukromí svých ratolestí ale nesmírně hlídá, nikdy nezveřejňuje jejich tváře, a když hrozí, že by je vyfotili třeba paparazzi, schovává je pod šátky a plédy.

Naomi Campbell sice vypadá na 30, ale věk už v modelingu nejspíš není zas tak velká překážka. Starší modelky a ženy s vráskami ovládly přehlídková mola. Konec kultu mládí!

Načítám