Hlavní obsah

Na chalupu k moři! Alena Šeredová zařizuje domeček u moře, Eva Holubová hubne na Sicílii

Foto: Stefania D'Alessandro, Gettyimages.com

Foto: Stefania D'Alessandro, Gettyimages.com

Maledivy, Sicílie, Dominikánská republika… Zdá se, že i české celebrity propadly trendu pořídit si letní sídlo na krásném místě u moře a strávit tam pokud možno co nejvíc času. Nebo minimálně celé prázdniny.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Mít možnost kdykoli se sebrat a odjet „na chalupu“ u pláže zní neodolatelně. Do nemovitostí u moře investují Češi čím dál častěji a ve většině případů jde o dobrou investici. V kurzu jsou apartmány i domečky ve Španělsku, Řecku, Itálii či Albánii, výjimkou není ani Dubaj či egyptská Hurgáda. A zájem vzrostl rovněž o exotické destinace, jako jsou Seychely nebo Dominikánská republika.

Jde o trend, který je na vzestupu, mnoho lidí pak volnou nemovitost po zbytek roku pronajímá a na prázdniny má vystaráno (Na apartmán u moře dosáhnete možná také). Příkladem jde i mnoho českých celebrit. Naposledy se na sociálních sítích svým plánem na léto pochlubila Alena Šeredová.

Alena Šeredová

Bývalá modelka, která se loni provdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho, se na sociálních sítích před pár dny pochlubila svými plány na prázdniny. S manželem si pořídili letní domek, a protože prý není vůbec zařízený, bude mít o zábavu postaráno. A moc se na to těší.

„Pořídili jsme baráček u moře, takže tam přestěhuju omladinu a pomalu si to tam budu vylepšovat, musím všechno koupit, protože tam nemáme vůbec nic, ani jednu vidličku,“ uvedla na instagramu. Kde se domek nachází, si ovšem nechala pro sebe. Takže se její sledující mohou jen dohadovat, zda v Itálii, kde žije, nebo třeba na Seychelách, kde to má také moc ráda a strávila tam velkou část loňských prázdnin.

Foto: Profimedia.cz

Manželství s pohledným miliardářem Aleně svědčíFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová

Svou zálibou odstěhovat se na dlouhé měsíce do exotických končin je známá také modelka Simona Krainová. Fotky své dokonalé postavy už postovala z různých míst světa, kde trávila dlouhé týdny i měsíce – Maledivy, Zanzibar… Nejvíce se jí ale líbí v Karibiku. Nejprve si v Dominikánské republice před dvěma lety s manželem pořídili apartmán, nyní tam dokonce staví luxusní dům. Našli si místo, kam nejezdí mnoho turistů a které si oblíbili především místní a surfaři. V krásné lokalitě nyní chce celá rodina trávit co nejvíce času, děti se prý už začaly učit i španělsky.

Patricie Pagáčová

Loňské léto oběhla média zpráva, že si oblíbená herečka pořídila byt na kanárském ostrově Tenerife. „Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí,“ řekla tehdy pro Super.cz. A nám v rozhovoru kromě jiného prozradila, že pobyt na ostrově považuje za dokonalý relax. „Žijete tam úplně stejný život, chodíte do supermarketů, grilujete… Děláte stejné věci jako doma, ale jste na dovolené a u moře… To je prostě super,“ svěřila se Patricie, která momentálně prochází vztahovou krizí s manželem a otcem dcery Bibiany Tiborem Pagáčem.

Kamu

Známá kuchařka, které natočila už několik kulinářských pořadů a vydala i knihy zaměřené na různé světové kuchyně, je známá svým nadšením pro cestování a poznávání všech chutí světa. S manželem Robim vyrazili v obytňáku poznávat zajímavá místa i lidi po celém světě. Nejvíc je okouzlila Kostarika.

V provincii Guanacaste na severozápadě země u pobřeží Pacifiku našli před čtyřmi lety polorozpadlou starou restauraci a zrekonstruovali ji. „Ten barák jsme koupili v době pandemie za málo peněz,“ odpověděla na otázku pro Novinky.cz, kde na to vzali. „Prodali jsme v Praze můj byt po babičce i obytný vůz, ve kterém jsme čtyři roky žili. Tím jsme se ze všeho vydali a jsme samozřejmě zadluženi. Nijak se z toho nenervujeme, protože víme, že to, co děláme, je správné. Věříme ve svůj sen a věří v něj i naše rodiny a přátelé,“ dodala Kamu. A také se tu může věnovat své další lásce – surfování.

Eva Holubová

Do možnosti trávit prázdniny v zahraničí se zamilovala i herečka Eva Holubová. Ta se s láskou vrací na Sicílii do vesnice Grotte, kde si pořídila dům. Sledujícím na instagramu se svěřila, že se tu i skvěle hubne. „Snad se mi podařilo rozjet a nastartovat proces hubnutí. To je skvělý pro můj pocit, ale hlavně pro mou hypertenzi. A že tady vaří dobře, ale i velmi zdravě,“ svěřila se už dříve Eva svým fanouškům. Letos prý plánuje krabičkovou dietu, protože by ráda zhubla 20 kilo. Tak jí držme palce.

Související témata:
VIP zprávy
Dominikánská republika

Načítám