Hlavní obsah

Eva Herzigová ohromila v overalu! Benátky přinášejí to nejlepší ze světa filmu i módy. Pokochejte se

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Benátky se opět staly centrem světové kinematografie – a také módy. Na zdejší festival se sjely největší hvězdy, aby představily nejen své filmy, ale také ohromily na červeném koberci ve velkolepých róbách. I letos tedy tato akce přináší to nejlepší ze světa filmových příběhů i módního stylu.

Článek

Benátky ožily kouzlem filmového světa. Ve středu 28. srpna zde odstartoval 81. ročník filmového festivalu, který se koná v tomto malebném italském městě na ostrově Lido. A už od samotného příjezdu ikon stříbrného plátna bylo jasné, že půjde o fenomenální podívanou. Prestižní akce bude až do 7. září oslavovat to nejlepší ze světové kinematografie a diváci se mohou těšit na výjimečné snímky, hvězdné večírky i inspirativní debaty s tvůrci.

Mezi nejočekávanější filmy letošního ročníku patří například komedie Tima Burtona Beetlejuice Beetlejuice s Jennou Ortega a Winonou Ryder, životopisné drama Maria s Angelinou Jolie, akční thriller Wolfs s Georgem Clooneym a Bradem Pittem a muzikálové drama Joker: Folie à Deux s Joaquinem Phoenixem a Lady Gaga.

Móda z festivalu v Benátkách

Tato okouzlující a honosná událost na malebném místě samozřejmě přitáhla pozornost mnoha hvězd, které si s sebou do Benátek vzaly to nejlepší, co přináší vysoká móda, aby oslavily své snímky a zazářily na červeném koberci. Podívejte se na ty nejúchvatnější módní kreace, které nás na letošním festivalu zatím zaujaly. Česká kráska Eva Herzigová vyrazila v odvážném „tetovaném“ overalu a elegantní Angelina Jolie se zahalila do kožíšku.

Načítám