Hlavní obsah

Krásná zpráva: „Barbie“ Margot Robbie je těhotná! S manželem Tomem Ackerleym čeká své první dítě

Foto: Phillip Faraone / Stringer, Gettyimages.com

Foto: Phillip Faraone / Stringer, Gettyimages.com

To, o čem si poslední dny už štěbetali i vrabci na střeše, je konečně potvrzené. Herečka Margot Robbie, která exceluje ve filmu Barbie z roku 2023, je těhotná. Stihla to ještě před pětatřicítkou. Kdo je otcem dítěte a kdy bude rodit?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Se zprávou přišel jako první magazín People, který tvrdí, že ji má potvrzenou z několika zdrojů. Fanoušci krásné herečky se tak už nemusí dohadovat, zda si Margot poslední dobou oblíbila oversize módu, nebo opravdu skrývá rostoucí bříško. Sama herečka zprávu nepotvrdila, což není moc překvapivé, protože si s manželem, britským filmovým producentem Tomem Ackerleym, své soukromí přísně střeží.

Zvěsti o těhotenství se začaly šířit koncem minulého týdne, když byla Robbie zachycena, jak s manželem nastupuje na loď během dovolené u jezera Como. Na sobě měla krátké bílé tričko, černé kalhoty a černé sako přehozené přes ramena. A opravdu to vypadalo, že už má znatelně rýsující se těhotenské bříško, které ukazuje na zhruba pátý měsíc.

Láska Margot Robbie a Toma Ackerleyho

Margot Robbie a Tom Ackerley se poprvé setkali v roce 2013 při natáčení válečného romantického dramatu Suite Française, on byl tehdy asistentem režie, ona stála před kamerou. Vzali se o tři roky později v prosinci při soukromém obřadu v australském Byron Bay. A jak je u této dvojice zvykem, dopředu nikomu nic neřekli ani své zasnoubení před svatbou neoznámili. Později vyšlo najevo, že se spřátelili při společné práci v produkční společnosti Lucky Chap, které produkovala i takové hity jako snímky Podivuhodná proměna Harley Quinn nebo Barbie, ve kterých Margot Robbie ztvárnila hlavní role.

Tráví spolu 24 hodin denně

V nedávném rozhovoru pro The Sunday Times Tom Ackerley ale ze soukromí ostře sledované britsko-australské dvojice přeci jen něco prozradil. Na otázku, jak oddělují práci od soukromí, odpověděl, že vůbec. „Trávíme spolu 24 hodin denně, nepotřebujeme žádný přepínač vypnout/zapnout, fungujeme bezproblémově,“ řekl. Jediné, o čem se špičkují, je prý jejich původ. „Já se cítím jako čestný Australan, Margot zase jako čestná Britka. Takže pokud chcete vědět, na čem se opravdu neshodneme, tak jestli je lepší Tim Tam nebo Penguins,“ dodal Tom se smíchem v narážce na oblíbená občerstvení z jejich domovských zemí.

Načítám