Hlavní obsah

Leoš a Monika Marešovi v luxusním hotelu za 122 tisíc na noc! Prohlédněte si jejich americký sen

Foto: aman.com, Profimedia.cz

Foto: aman.com, Profimedia.cz

Jako by žili americký sen! Marešovi odletěli na dovolenou do USA, odkud se chlubí neuvěřitelnými fotkami. Prohlédněte si zblízka luxusní hotel, ve kterém trávili posledních pár dní. Varujeme - úžasem vám spadne čelist.

Článek

Pryč z podzimní šedi za poznáním i luxusem. „Beckhamovi“ českého showbyznysu, Leoš a Monika Marešovi, vyrazili před pár dny na cestu do Ameriky. Dovolená přišla v pravý čas - moderátor Evropy 2 a v současnosti také jeden z porotců soutěže Česko Slovensko má talent 2024, připravuje další koncert v O2 areně, do jehož startu zbývá přesně sto dní.

Marešovi v Americe

Přistáli v Las Vegas a pak se na několik dní přesunuli do odlehlého luxusního resortu Amangiri, kde jedna noc stojí skoro 122 tisíc a jezdí sem přední hollywoodské celebrity jako Kim Kardashian, Hailey Bieber nebo Miley Cyrus. Nachází se na samotě v poušti v americkém státě Utah a jeho hostům zde nechybí vůbec nic. Privátní terasa, výhled na pískovcové skály, nádherný bazén i spa. Místo manžele Marešovy absolutně nadchlo a není divu - tenhle hotel si oblíbíte opravdu snadno.

Z hotelu na samotě se dvojice přesunula do nejrušnějšího města široko daleko - do Las Vegas. Všechny jeho přednosti a atrakce si budou moci užít plnými doušky, malou dcerku Alex totiž nechali v Česku u babičky. Ta ji chystala včera na Halloween do školky, jak jsme mohli vidět v Leošových stories.

Prohlédněte si luxusní hotel, ve kterém Marešovi bydleli.

Dobrodružství s helikoptérou

Leoš celou cestu dokumentuje na svém instagramu, kde dostanete z první ruky nejen řadu informací, ale především si poslechnete vtipné hlášky jeho ženy Moniky. Fanoušky pobavilo zejména video, kdy musel vrtulník přistát uprostřed ničeho, protože se Monice chtělo čůrat. Utíkala za nejbližší keř a při tom se bála, zda nenarazí na hady. Naprosto jí rozumíme!

Načítám