Hlavní obsah

EURO 2024 a největší fanynky? Partnerky fotbalistů: influencerky, vítězky reality show i sokyně v lásce

Foto: Instagram Dominiky Němečkové, Kevin C. Cox - GettyImages.com, Ian MacNicol - GettyImages.com

Foto: Instagram Dominiky Němečkové, Kevin C. Cox - GettyImages.com, Ian MacNicol - GettyImages.com

Tak jako k Machovi patří Šebestová a k Tarzanovi Jane, patří k úspěšnému fotbalistovi krásná partnerka. Které manželky a přítelkyně evropských fotbalistů zamířily do Německa, aby své lásky podpořily při mistrovství Evropy? Jedna se málem přímo na místě potkala se sokyní!

Článek

Skončilo zlaté hokejové mistrovství světa a plynule jsme přešli na fotbalové mistrovství Evropy. V mnoha domácnostech je nyní večerní program jasný: EURO 2024. A je jedno, zda hraje český nároďák, nebo jiné týmy. Fandí se, koučuje i kritizuje, to k tomu patří.

Kdo ale nejlepším evropským fotbalistům fandí naprosto nekriticky, jsou jejich ženy. Fotbalové manželky a přítelkyně vědí nejlépe, jakou práci museli jejich muži odvést, aby mohli reprezentovat. Jsou jim podporou i oporou.

Které krásky stojí po boku nejlepších evropských hráčů a mají s nimi občas svatou trpělivost?

Dominika Němečková

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí se svojí krásnou přítelkyní pochlubil poprvé na letošním galavečeru Fotbalista roku. A že nejde o dívku veřejnosti neznámou, se potvrdilo velmi rychle. Dominika Němečková je úspěšná modelka, která vyhrála Miss International CZ 2023 a pracuje i jako tzv. ring girl pro Oktagon.

O jak čerstvý vztah se jedná, kde se poznali a co plánují do budoucna? Takové informace si zatím čerstvý pár nechává pro sebe. Ale Dominika sem tam na svém Instagramu informaci pustí. A na EURO 2024 mezi fanoušky nechybí. Svému partnerovi fandí v dresu „Krejčí“ a k fotce připsala, že bude vždy jeho největší fanynkou. On jí to „okomentoval“ srdíčkem.

Hana Schicková

Krásná brunetka s ďolíčky ve tvářích stojí už deset let po boku jedné z hvězd české „repre“. Patrik Schick a jeho Hana se potkávali v autobuse cestou do školy, jak řekla v rozhovoru pro iDNES.cz, a líbili se jeden druhému. Osmnáctiletý mladík nakonec stejně starou slečnu oslovil a dnes jsou spolu deset let, z toho čtyři jako manželé, a mají dcerku Victorii a syna Nica.

Hanka prý na EURO 2024 nebude chybět, ale naplno fandí a je nervózní vždycky, ať její muž hrál v pražském Ďolíčku, nebo za nároďák.

Barbora Kuchtová

Jan Kuchta je český útočník a sám o sobě říká, že býval divočák. Otevřeně přiznává a děkuje své manželce Barboře, že jej „srovnala“. Po jejím boku se zklidnil, čas tráví v Prachovských skalách, na kolečkových bruslích a doma chová slepice.

Vzali se minulý rok a on si užívá i to, že své milé nemusí složitě vysvětlovat, co prožívá po prohraném zápase nebo před mistrovstvím. Barbora je dcerou fotbalového bosse, šéfa Mladé Boleslavi Josefa Dufka, tudíž je ve fotbalovém prostředí opravdu jako doma.

Georgina Rodríguez

Ač mu táhne na čtyřicet, je Cristiano Ronaldo jednou z největších osobností EURO 2024 a navíc si svým nástupem zapsal světový rekord, je prvním fotbalistou v dějinách, který hraje evropské mistrovství už po šesté. Kdo stojí po boku jednoho z nejlepších a nejbohatších fotbalistů světa?

Příběh o devět let mladší Georginy Rodríguez neboli Gii je jako ten o Popelce. Začal se psát před osmi lety, kdy do madridského butiku Gucci vešel Cristiano a Georgina, která zde pracovala, ho na první pohled okouzlila. Dnes jsou párem snů, hvězdami každého červeného koberce a vedle rodiny budují i mocné impérium. Gia rozhodně není odkázaná jen na Ronaldovy příjmy, jako jeho partnerka se stala influencerkou a hvězdou kampaní mnoha luxusních značek.

Na mistrovství dorazila s Cristianem Juniorem a byla viděna na zápase Portugalska proti Turecku.

Dani Dyer

Krásná blondýnka je partnerkou anglického útočníka Jarroda Bowena, se kterým má dvojčata, dcerky Summer a Star. Z předešlého vztahu má ještě syna Santiaga, o jehož porodu před třemi lety hojně populární influencerka informovala a svěřila se, že si z placenty nechala vyrobit doplňky stravy.

Dani se totiž rozhodně nestala známou až díky úspěšnému sportovci po svém boku. Jejím otcem je známý britský herec Danny Dyer, hvězda seriálu EastEnders. Ona sama se proslavila jako vítězka reality show Love Island v roce 2018.

Annie Kilner

Při zápasu Anglie proti Dánsku se mnozí výrazně víc soustředili na tribuny než na to, co se děje na hřišti. A důvodem byl anglický obránce Kyle Walker a jeho ženy. Přišla jej totiž podpořit jak manželka a matka čtyř jeho dětí Annie Kilner, tak i jeho bývalá milenka Lauryn Goodman s jejich synem.

Ze záletů s Lauryn má Kyle tříletého syna a malou dcerku. Manželce zahýbal opakovaně, někdy prý byli odloučení, jindy byl „klasicky“ nevěrný, ale nikdy to nebylo vážné, jak tvrdí všem kolem sebe. Na začátku roku to vypadalo, že ač s Annie čekají čtvrté dítě, manželství je u konce, ale v květnu už byl zpátky v rodinném sídle a po zápase se na sebe usmívali jako šťastný pár.

Související témata:
Patrik Schick
Jan Kuchta
Ladislav Krejčí

Načítám