Hlavní obsah

Místo důchodu nový milenec. Madonna slaví narozeniny se sexy zajíčkem – o polovinu mladším!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Recept na věčné mládí? Zpěvačka Madonna ho, zdá se, našla. Do důchodu se ve svých právě dovršených 66 letech rozhodně nechystá. Raději si našla nového zajíčka. A klape jí to zřejmě náramně – a po všech stránkách.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Popová ikona, která oslavila 16. srpna 66. narozeniny, byla tento týden viděna na dovolené v Itálii, jak se po půvabné vesničce Portofino prochází s fešným přítelem. Je jím jamajský fotbalista Akeem Morris, který je o 37 let mladší než ona. Poprvé se tihle dva potkali při focení pro magazín Paper v roce 2022, jiskra mezi nimi ale podle všeho zaplála až letos.

Sexy zajíček vždy po jejím boku

Ne že by Madonna neměla mladšího přítele už dřív. V minulosti randila například s modelem Andrewem Darnellem (tehdy 23letým), vzápětí si pak nabalila devětadvacetiletého sexy boxera Joshe Poppera. Pověst nevěrné femme fatale, kterou obletují mladíčci o desítky let mladší, si zpěvačka pečlivě hýčká a s chutí přiživuje.

O to víc, že před rokem skončila kvůli vážné bakteriální infekci v kritickém stavu na jednotce intenzivní péče a několik dní nebylo jisté, zda onemocnění vůbec přežije, její rodina se připravovala na nejhorší. Později ale zpěvačka fanoušky uklidňovala, že se cítí lépe. „Jsem na cestě k uzdravení a jsem neuvěřitelně vděčná za všechna požehnání v mém životě,“ napsala na instagramu. A svěřila se, že její první myšlenka po probuzení v nemocnici směřovala k dětem.

  • Potomků má přitom slavná dáma celkem šest. Sedmadvacetiletou dceru Lourdes má s bývalým přítelem a fitness trenérem Carlosem Leonem, třiadvacetiletého syna Rocca má s o deset let mladším exmanželem – slavným režisérem Guyem Ritchiem. Později ještě adoptovala syna Davida, dceru Mercy a dvojčata Stellu a Estere.

Příprava na světové turné

Hvězda se naštěstí zotavila, a tak mohla vyjet na plánované světové turné Celebration, které uspořádala jako oslavu své velice úspěšné 40leté kariéry. A kvůli její vážné indispozici muselo být o tři měsíce odloženo. Dokonce se říkalo, že si neblahou diagnózu přivodila právě při náročné přípravě programu. Madonna je totiž známá svým perfekcionismem a při pilování náročných tanečních čísel se prý doslova vydala ze všech sil a byla na hraně totálního vyčerpání. Soudě podle jejích sociálních sítí sice ráda předstírá, že je jí stále dvacet, ale málo platné, za čtyři roky už oslaví sedmdesátku.

Madonna a honba za rekordy

Zpívá a tančí jí to ale pořád dobře – a také stále ráda šokuje. A baví. Fanoušků jí rozhodně neubývá, právě naopak. Turné, které odstartovalo loni v říjnu v Londýně, vyvrcholilo letos v květnu megakoncertem na brazilské pláži Copacabana, kam si královnu popu přišlo poslechnout neuvěřitelných 1,6 milionu lidí! V minulosti měli na ikonické pláži koncerty například The Rolling Stones nebo Rod Stewart. I oni přilákali více než milion lidí, ale Madonna je rozhodně trumfla.

Související témata:
Madonna: The Celebration Tour

Načítám