Hlavní obsah

Letos je jim 30 a jsou slavní. Jak žijí? Justin Bieber překonal krize a Monika Bagárová září na instagramu

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Je třicítka milník? Bezesporu. Končí pomyslná mladická „doba hájení“ a začíná jít do tuhého. Očekávají se od vás dospělá, odpovědná rozhodnutí, měli byste mít minimálně postavené základní kameny pracovní kariéry, mít promyšleno, kam směřujete a s kým. Kteří slavní letos sfouknou třicet svíček na dortu a co již dokázali?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Třicítka? To nejsou narozeniny jako každé jiné. Ať chcete, nebo ne, leccos se změní. Do třiceti jako by měl člověk právo dělat chyby, zkoušet různé cesty a hledat se. Ale ve dveřích třicítky na vás čeká dospělost. Tolerance vůči unáhleným rozhodnutím klesá, naopak se čeká emoční stabilita. Měli byste vědět, jaká práce vás baví, jakými lidmi se chcete obklopovat a s kým založit rodinu (pokud jste to ještě neudělali).

Justin Bieber

Proslavil se v útlém věku, kdy dělal coververze slavných písní a stal se hvězdou na YouTube. Dnes má sám na kontě řadu hitů. Co se týče osobního života, Justin Bieber má za sebou řádně turbulentní období. Roky se rozcházel a scházel se Selenou Gomez, holdoval alkoholu a drogám. A pak všechny překvapil, když jako velmi mladý stanul před oltářem. Ano řekl modelce Hailey Baldwin – jí bylo 21 a jemu 24 let. Podařilo se jim překonat i těžší období, a třebaže se v médiích neustále objevují články o jejich rozchodu, je to úplně jinak. Justin a Hailey čekají miminko.

Harry Styles

Nejen velmi úspěšný zpěvák a herec, ale také módní ikona, to je Harry Styles. Proslavil se jako člen britské kapely One Direction, ale už řadu let se věnuje sólové kariéře. A daří se mu náramně na všech frontách. Je držitelem cen Grammy, stal se tváří luxusních značek, hraje v oceňovaných snímcích a úspěšně boří módní stereotypy. Byl spojován s řadou krásných a slavných žen, několik let randil s herečkou a režisérkou Olivií Wilde a až do letošního května žil s kanadskou herečkou Taylor Russell, mluvilo se dokonce o zásnubách. Ale již je jasné, že tenhle všestranný umělec zatím slaví úspěchy především v práci a na rodinu si ještě počká.

Margaret Qualley

Když se na tuto brunetku s výraznýma očima podíváte, máte pocit, že ji znáte. A nejste daleko od pravdy: krásu zdědila po své mamince, herečce Andie MacDowell. A už si spolu i zahrály matku a dceru s velmi komplikovaným vztahem, a to v oceňovaném seriálu Služka. Velký ohlas vzbudil také body horor Substance, kde Margaret Qualley září po boku Demi Moore, a tento originální snímek okouzlil diváky na festivalech jak v Cannes, tak v Karlových Varech. Vloni si herečka vzala hudebníka a producenta Jacka Antonoffa. Ihned po jejich seznámení prý prohlásila, že on je ten muž, za kterého se jednou provdá. A za dva roky byla svatba.

Julia Garner

Jedna z nejnadějnějších hereček mladé generace zazářila hned ve dvou oceňovaných televizních seriálech: OzarkNeskutečná Anna. V jednom hrála dívku z okraje společnosti, která udělá cokoli, aby žila konečně lépe. V druhém pak podvodnici, jež si podmanila newyorskou smetánku. Herečka se na své role vždy intenzivně připravuje a je i mistryní různých akcentů. Pracovně je na vrcholu a perou se o ni jak režiséři, tak módní návrháři. V osobním životě je už roky vdanou paní, jejím mužem je hudebník Mark Foster.

Monika Bagárová

Populární zpěvačka se proslavila už dávno, mezi hvězdy ji atakovala talentová soutěž Česko Slovenská SuperStar v roce 2009. Na kontě má řadu hitů i úspěšných duetů, mimo jiné s kamarády Markétou Konvičkovou a Janem Bendigem. Monika Bagárová se před čtyřmi lety stala maminkou, s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem mají čtyřletou dceru Rumiu, a zpěvačka ukazuje, jak se jí daří skloubit práci s rodinou. K třicetinám si chtěla nadělit koncert v O2 areně, ale neprodalo se tolik lístků, kolik ona a producent koncertu Leoš Mareš čekali, proto ho zrušili. Na svém hojně sledovaném instagramovém účtu ukazuje, jak žije, a fanoušci ji milují.

Ondřej Havel

Herec a moderátor, hvězda seriálu Ulice i rozhlasového éteru. Můžete ho znát také třeba z televize Nova, kde s parťákem Johanem Mádrem baví ve Snídani diváky. V září oslaví důležitý životní milník a dárek už si nadělil: Nedávno se stal tatínkem – a hned dvojnásobným! S manželkou Bárou mají holčičky dvojčátka a na sociálních sítích ukazují, jak novou životní roli berou s humorem a odhodláním.

Načítám