Hlavní obsah

Je jim přes padesát a září na týdnech módy: Eva Herzigová, Christy i Naomi prostě nestárnou!

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Týden módy, který se v tomto období odehrává na různých místech po celém světě, pochopitelně láká všechny módní nadšence. A nemohly si ho nechat ujít ani legendy modelingu Naomi Campbell, Christy Turlington a Eva Herzigová. A vypadaly fantasticky!

Článek

Právě teď probíhá milánský fashion week a ten newyorský skončil před pár dny. Už teď je jasné, kdo byl největším překvapením a kdo snad zastavil čas. Největší modelingové hvězdy 90. let Naomi Campbell, Christy Turlington a Eva Herzigová se téměř nezměnily a svou vizáží a vystupováním „převálcovaly“ i o pár generací mladší kolegyně.

Naomi Campbell

Britské topmodelce Naomi Campbell se nedá upřít, že na čtyřiapadesát let rozhodně nevypadá! Na přehlídce návrháře Roberta Cavalliho, která se konala v rámci týdne módy v Miláně, poutala velkou pozornost mimo jiné i svým sexy střiženým krátkým mikádem. A to ani nemusela vstoupit na molo! Sama o sobě prohlašuje, že je šťastnou svobodnou matkou dvou dětí – dcera se narodila v květnu 2021 a syn v červnu 2023, obě děti jí porodila náhradní matka.

„Slyšela jsem mnoho mladých dívek říkat, že mít dítě je příliš drahé a že je vůbec nechtějí. Říkala jsem: Změníte názor. Budete chtít stát se matkou. Chápu, že je to ekonomicky náročné. Ale moje máma nic neměla a zvládla to. Stojí to za to,“ řekla pro magazín The Times. Ale o tom, že i ona je na všechno sama, začínají její fanoušci stále víc pochybovat. V srpnu ji totiž paparazzi zastihli na Ibize po boku německého dýdžeje Rampy.

Christy Turlington

Že se ani v pětapadesáti na mole rozhodně neztratí, ukázala v New Yorku modelingová stálice Christy Turlington, která předváděla nejnovější kolekci návrháře Ralpha Laurena. Kráska z Kalifornie se věnuje modelingu od osmnácti a spolupracovala s nejvyhlášenějšími značkami. A třebaže už se dnes zabývá především jinými aktivitami (je ambasadorkou společnosti Product Red, která pomáhá lidem trpícím HIV v afrických zemích), opět zazářila. Málokdo by tipoval nejen její věk, ale také to, že je maminkou dvou dětí, které má s hercem a režisérem Edwardem Burnsem.

Eva Herzigová

Během milánského týdne se na přehlídkovém mole objevila i rodačka z Litvínova Eva Herzigová. Ve svých jednapadesáti letech se předvedla v extravagantních kreacích z kolekce Roberta Cavalliho. A z publika ji sledovala Naomi Campbell, s níž se často pracovně setkávala, protože spolupracovaly se stejnými návrháři. I pro Evu Herzigovou byl výstup na mole spíš svátkem – modelingu už se nevěnuje. Žije s partnerem Gregoriem Marsiajem a jejich třemi syny v Londýně a hlavní náplní jejího života je rodina a filantropie.

Anketa

Která modelka se vám líbí nejvíc?
Naomi Campbell
6,1 %
Eva Herzigová
31,8 %
Christy Turlington
62,1 %
Celkem hlasovalo 179 čtenářů.

Načítám