Hlavní obsah

Jako by jim z oka vypadly. Dcery Bernáškové, Rolins nebo Verešové dostaly do vínku nevídaný půvab

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Každé dítě je krásné. S přibývajícím věkem se však některé dokážou „vyloupnout“ tak, že už se dá odhadnout, jak budou vypadat v dospělosti. Přesně to je případ těchto šesti slavných dívek, které rostou vyloženě do krásy.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Žádná z těchto dívek svou slavnou maminku nezapře. Mají ale své osobité kouzlo, díky kterému jsou jedinečné. Která z dcer se v mamince zhlédla a pokračuje (nebo plánuje pokračovat) v jejích šlépějích a jaká si naopak zvolila zcela jiný směr?

Jana Bernášková a Justýna

Sedmnáctiletou dceru má herečka Jana Bernášková s bývalým partnerem, dramatikem a režisérem Davidem Drábkem. I když se oba rodiče Justýny pohybují v hereckém světě, chvíli to vypadalo, že jejich dcera spíš využije svého šarmu a vydá se vstříc modelingové kariéře. Jak se ale poslední měsíce ukazuje, skutečně potvrdí heslo – geny se nezapřou. Chce zkusit prosadit se i v herectví, ačkoli ji před tímto oborem sama Jana varuje. S tou má mimochodem nadstandardně dobrý, až kamarádský vztah. Aby ne, rozhodně nevypadají jako matka a dcera, spíš jako sestry.

Dara Rolins a Lola

Otázka, čím se bude dcera zpěváků Dary RolinsMatěje Homoly jednou živit, ještě není na pořadu dne. Teprve nedávno oslavila šestnácté narozeniny. Už teď ale společně s maminkou fotí reklamy a nutno dodat, že jí to před objektivem neskutečně sluší! Ať už se rozhodne jakkoli, je jasné, že ji v tom rodiče maximálně podpoří. S oběma má totiž Laura, které nikdo neřekne jinak než Lola, skvělé vztahy. Když slavila jediná dcera Dary narozeniny, k její fotce matka napsala: „I když je stále moje a máme ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si jen mohla přát, roste. Dospívá a potřeba mít mě nablízku celkem přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko. Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku připravena pomoct a podržet tě.“

Markéta Hrubešová a Christel Lilly

Herečka a kuchařka Markéta Hrubešová se o své soukromí s veřejností nedělí. Když ale shledá vhodnou chvíli, neváhá se ve společnosti ukázat ani po boku devatenáctileté dcery s neobvyklým jménem Christel Lilly Kraus. Ani u ní ještě není rozhodnuto, jakou profesí se bude živit – zda se z ní stane po mamince herečka, kuchařka, po otci Davidu Krausovi fotografka, nebo se vydá zcela jiným směrem. Markéta má v tomto ohledu ale jasno: „Přeju si hlavně, aby byla šťastná a spokojená. Jakým směrem se vydá, je na ní a budu jí vždy oporou,“ řekla pro deník Blesk před rokem.

Andrea Verešová a Vanessa

Pro svou šestnáctiletou dceru Vanessu, kterou má modelka Andrea Verešová s podnikatelem Danielem Volopichem, měla nalajnovanou jasnou budoucnost – naváže na kariéru maminky a stane se z ní celosvětově uznávaná topmodelka. Člověk míní, život mění. I když je Vanessa skutečně krásná a jistě by po ní „skočily“ všechny módní značky, ona má představy o životě jiné. Věnuje se sportu – je velkou nadějí snowboardingu. Že by nám tady rostla druhá Ester Ledecká?

Iva Kubelková a Natálie a Karolína

Modelka a moderátorka Iva Kubelková, která v předchozím ročníku zářila na tanečním parketu StarDance, má se svým partnerem Georgem Jiráskem dvě dcery, a obě velmi krásné! Zatímco ale starší Natálie, která randí s hercem a hudebníkem Adamem Mišíkem, už sklízí v devatenácti letech úspěch na přehlídkových molech, mladší, patnáctiletá Karolína se zatím drží v ústraní. I ona má však k módě velmi blízký vztah a na sociálních sítích ráda sdílí své outfity. Je tak jen otázka času, než se stane modelkou i ona. Jak by také ne, doma mají ten nejlepší příklad!

Lucie Zedníčková a Amelie

Možná vám mladá herečka Amelie Pokorná, která hrála v seriálech Táta v nesnázích nebo Oktopus, někoho připomínala. Jak by také ne, je to dcera herečky Lucie Zedníčkové, a podobu s mámou tedy nezapře. Příjmení má však po tatínkovi, producentovi Vítku Pokorném. Amelie, která 8. listopadu oslaví dvacetiny, se před kamerou objevila poprvé už v sedmi letech v pohádkovém filmu V peřině. Další role na sebe nenechaly dlouho čekat. Exceluje hlavně v seriálech.

Načítám